2 bilet alıp bize küfredemezsiniz

Güncelleme Tarihi:

2 bilet alıp bize küfredemezsiniz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2013 01:08

Ç.Rizespor maçında ağza alınmayacak küfürlere maruz kaldığı için ağlayarak oyun alanını terk eden arkadaşının uğradığı muameleye milli oyuncu sessiz kalmadı. Attığı tweetlerle tavrını ortaya koydu.

Haberin Devamı

TRABZON’da, Çaykur Rize maçı galibiyeti burun bir sevinç yarattı. Taraftarların küfürleri sonrası oyunu terkeden Volkan Şen’in yaşadıkları bordo mavili camiada gündemin ilk maddesi olurken, yönetim kurulu biletini kestikleri oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.
Başkan Hacıosmanoğlu’nun sahayı ağlayarak terkeden oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verdiği ve oyuncunun satış listesine koyulduğu öğrenildi.
Volkan konusunda bordo mavili camiada dün bu gelişmeler yaşanırken, tecrübeli futbolcuya en büyük destek takım arkadaşı Giray Kaçar’dan geldi.

KÜFÜR EDENE SAYGIM YOK

Ç.RİZE maçında ağza alınmayacak küfürlere maruz kaldığı için ağlayarak oyun alanını terkeden Volkan Şen’in uğradığı muameleye, milli oyuncu attığı tweetlerle tavır koydu. Kendisine cevap yazanlara da aynı sertlikle karşılık verdi. Giray, tweetlerinde şunları yazdı...
- Devlet başbakanına hakaret eden, takım futbolcusuna küfür eden hiç kimseye saygım yoktur…
- Kendini bilmez eline telefonu alıp kime ne söylediğinin farkında olmayan topluluk herkes işine baksın…
- 2 tane bilet alıp ne bana küfür edebilirsin ne de takım arkadaşıma kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. Benim destekçim olmasın böyle.
- TARAFTARA: Almışsın elinize telefon ona buna salla. Haddini bil terbiyesizlik yapma. Kime ne konuştuğuna dikkat et.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’NİN TARTIŞTIĞI ADAM

HER kötü sonucun ardından eleştirilen ve bordo mavili tribünlerle bir türlü iletişim sağlayamayan Volkan Şen için Çaykur Rizespor maçı patlama anı oldu. Bir taraftarın kendisine sakız fırlatmasına öfkelenen Volkan, küfürlerin ardından dayanamadı ve isyan etti.
Ağlayarak sahayı terkederek bir anda Türkiye’nin tartıştığı adam oldu. Volkan’ın daha önceki tavırları tribünlerin bu kez ona karşı büyük tepki göstermesine çanak tuttu.

O çıkış Trabzonspor değerlerine uymadı!

TRABZONSPOR Kulübü, Çaykur Rizespor maçında taraftarlar ile Volkan Şen arasında yaşanan olayla ilgili resmi sitesinden açıklamada yaptı. Açıklamada özetle şöyle denildi...
“Şu bilinmelidir ki sahada mücadele eden, üzerinde Trabzonspor formasını taşıyan her oyuncu bizim evladımızdır ve ona yapılan her hareket bize yapılmıştır. Ancak ne var ki sahada tek işi takımı adına ter dökmek olan futbolcumuzun olay sonrasındaki reaksiyonu, gerek Trabzonspor değerlerine, gerekse profesyonel futbolculuk anlayışına uymamıştır.”

Haberin Devamı

Bu durumda talip olmak Bursaspor’a yakışmaz

BURSA 2. Başkanı Rıdvan Şen, Volkan’on sahayı terk etmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.
Şen, “Volkan bizim evladımız ama Trabzon’un sözleşmeli futbolcusuna bu durumdan faydalanarak talip olmak Bursaspor’a yakışmaz” dedi. Rıdvan Şen, bordo mavililerin Volkan ile yollarını ayırması halinde eski oyuncularını Bursa’da görmenin kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

NE DEDİLER?

Oyundan çıkmamalıydı

Sercan KAYA (Ç.Rize Kaptanı)

OLAYA yakın değildim ama takım arkadaşlarının söylediğine göre küfür olayı yaşanmış. Bir kişinin yaptığı terbiyesizliği tüm taraftara yıkarak sahayı terk etmek doğru değildi.

Çok ağır küfürler edildi

Haberin Devamı

Eren ALBAYRAK (Çaykur Rize)

OLAYIN yakın şahidi benim. Volkan’a ağır küfürler edildi. Ağlamaya başlayıp sahayı terk etmek istedi. Ben de devam etmesini söyledim. En azından devre bitene kadar maçı sürdürmeliydi.

Kulaklarını tıkayacaktı

Ali YAVUZ (Eski futbolcu)

VOLKAN’ın bir kaç kendini bilmez taraftarın ettiği küfürle sahayı terk etmesini doğru bulmuyorum. Profesyonelliğin gereği devam etmeliydi. Tepkilere kulak tıkamalıydı.

Taraftar hatalı davrandı

Lemi ÇELİK (Eski futbolcu)

BANA yörenin çocuğu olmama rağmen 30 bin kişi küfür etti. Volkan Şen farklı yerde yetişmiş. Bu tepkileri kaldıramaması normal. Taraftar dikkatli olmalıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!