10 numaralı Aslan

Güncelleme Tarihi:

10 numaralı Aslan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2005 01:50

Sarı kırmızılılar, yaklaşık 1 yıldır peşinde oldukları 33 yaşındaki futbolcu için Gerets'in de onayını aldı. Bonservisi elinde olan Sırp futbolcunun, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Saidou'nun yerine

G.Saray, Hagi'nin futbolu bırakmasından sonra eksikliğini hissettiği 10 numarayı sonunda buldu. Yabancı kontenjanı dolu olduğu için Malatyaspor'a kiralanan Saidou'yu göndermeyi planlayan sarı kırmızılılar yerine orta sahaya kaliteli bir oyuncu ile takviye yapmak istiyor. Listedeki isimlerin başında ise, Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen 33 yaşındaki Sırp futbolcu Predrag Djordjevic yer alıyor.

Hagi çok istemişti

Son Denizlispor maçının ardından görevi bırakan Gheorghe Hagi'nin "lider oyuncu" dediği ve sarı kırmızılıların yaklaşık 1 yıldır görüşme halinde olduğu Djordjevic'e yeni teknik direktör Eric Gerets'ten de onay çıktı. Belçikalı hocanın olumlu görüş belirtmesinden sonra Sırp futbolcu ile bir görüşme daha yapan sarı kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardılar. Djordjevic'in önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği belirtildi.

Altan imzayı attı

Olympiakos'ta forma giyen Djordjevic, 2003-04 sezonunda Yunanistan'da en iyi yabancı futbolcu seçilmişti. Ancak, geçtiğimiz sezon ünlü Brezilyalı futbolcu Rivaldo'nun transfer edilmesiyle 2. planda kalan Sırp futbolcu, yalnızca Avrupa kupası maçlarında forma şansı bulabilmişti. Kulübü ile sözleşmesi sona eren Djordjevic'in bonservisinin elinde olduğu ve G.Saray'a imza atmaya hazır olduğu belirtildi. Öte yandan Konyaspor’dan alınan Altan, dün resmi sözleşmeyi imzaladı.

Adı Soyadı : Predrag Djordjevic

Ülkesi : Sırbistan-Karadağ

Doğum Tarihi : 04.08.1972

Boyu : 1.83 m

Kilo : 72 kg

Mevkii : Orta saha

Takımı : Olympiakos
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!