1.89'luk golcü geliyor

Güncelleme Tarihi:

1.89luk golcü geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2005 01:26

Beşiktaş, Benfica'da oynayan Azar Karadaş'la anlaştı. Rıza Çalımbay, "Ailesi Türk. Fakat kendisi Norveç vatandaşı. Türk vatandaşı olması halinde Beşiktaş'a transferi gerçekleşir. Büyük ihtimalle de olacak" dedi.

Oktay görüştü

Beşiktaş, Carew'den boşalan golcüyü sonunda buldu. Siyah beyazlılar, forvet arayışında Kovaçeviç, Zurawski ve Miloseviç'ten beklenen sonucu alamayınca gözünü Benfica'da oynayan Azar Karadaş'a çevirdi. Yapılan ilk görüşmelerde anlaşma sağlandı. Rıza Çalımbay'ın onay verdiği 1.89'luk golcü için şube sorumlusu Kıvanç Oktay dün Avusturya'nın Seefeld kasabasında yıldız futbolcunun menajeri ile görüştü. İkili her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaray istedi

Geçen yıl G.Saray'ın da transfer listesinde olan Karadaş'ın hava hakimiyetinin çok kuvvetli olduğunu söyleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, "Geleceğe yönelik çok yönlü bir oyuncu. Ailesi Türk. Fakat kendisi Norveç vatandaşı. Türk vatandaşı olması halinde Beşiktaş'a transferi gerçekleşir. Büyük ihtimalle de olacak’ dedi. Orta saha konusunda acele etmediklerini vurgulayan teknik direktör Çalımbay, şunları söyledi:

Bir hafta var

"Şu anda paramızın sokağa atılmasını istemiyorum. Beşiktaş'ın şu anki kadrosu mükemmel. Bir hafta içerisinde mutlaka bir yıldız oyuncuyu kadromuza katacağız. Menajerler ile temasımız sürüyor.’ Bu arada Celtic ile anlaşan Zurawski, "Beşiktaş yönetiminden bir yetkili ile sürekli telefonla görüşüyordum. Banka teminat mektubu göndermelerini istedim. Fakat gerekli garantiyi veremediler. Bu nedenle Türkiye'ye gelmedim’ diye konuştu.

KİM KİMDİR

Adı:Azar

Soyadı:

Karadaş

D.Tarihi: 09.08.1981

Boyu: 1.89 m

Kilosu: 86 kg

Mevkii: Forvet

Maç: 15

Gol: 4
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!