Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2024 13:11

İngiliz kraliyet ailesi tarihinin her döneminde kendileriyle doğrudan bağlantısı olmayan milyonların bile ilgisini çekti hep. Bu, yüzyıllardır değişmeyen bir durum. Özellikle de şu anda kral olan Charles'ın eski karısı Prenses Diana'nın ölümünden sonra bu aileyi izleyenler tam anlamıyla ikiye bölündü.

Haberin Devamı

Bir yanda tahttaki Mountbatten Windsor ailesinin destekçileri vardı, diğer yanda da "gönüllerin prensesi" Diana'nın destekçileri.

Ki bu iki kutupluluk bugün bile hala tamamen sona ermiş değil. Hatta bugün olup bitenlere bakarsak bu "ikili kamp" günümüzde eskisinden bile daha belirgin hale geldi.  

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor


'DIANA RUHU' KRAL CHARLES'A KARŞI! 
Yine olayın bir tarafında artık kral olan Charles'ın temsil ettiği taraf var. Diğerinde de birçok kişinin yorumuna göre Prens Harry ve karısı Meghan Markle'ın "asi" davranışlarında vücut bulan Diana ruhu.

Özetlemek gerekirse İngiliz kraliyet uzmanlarına göre sanki 90'lı yıllar yeniden yaşanıyor gibi.

Bu yılın başlarından bu yana önce Kral Charles, ardından da büyük oğlu Prens William'ın karısı Galler Prensesi Kate Middleton'ın yakalandığı kanser nedeniyle sağlık konusuyla gündeme gelen İngiliz kraliyet ailesinde bir tür "geriye dönüş" yaşanıyor son günlerde.

Bunun nedeni de uzun süredir sessizliğe gömülmüş olan Prens Harry ile karısı Meghan Markle'ın yeniden spot ışıklarının altına çıkmış olması.

Babasının kansere yakalandığını öğrendikten sonra yaşadığı ABD'den apar topar Londra'ya koşan Harry ve ailesi bir süreliğine yine ABD'deki hayatlarına dönmüştü.

Haberin Devamı

Ama Harry'nin kurucusu olduğu Invictus Games'in çalışmaları nedeniyle Sussex çifti yeniden dünya sahnesinde belirdi ve ailenin iki kutuplu hali bir kez daha gün yüzüne çıktı.
Â

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

'PARALEL' KRALÄ°YET TURU
Harry, karısıyla birlikte Nijerya ziyaretinde şu sıralarda. Üstelik de her ne kadar 2020 yılında kıdemli kraliyet ailesi üyeliğinden ve görevlerinden ayrılırken tam tersini söylemiş olsalar da tıpkı bir "Kraliyet turu" gibi geçiyor bu gezinin her anı.

Invictus Games'e ev sahipliği yapmaya aday olan Nijerya gezisi Harry ve Meghan için 2018 yılında evlendikten hemen sonra çıktıkları ilk kraliyet turunun bir benzeri gibi aynı zamanda.

Haberin Devamı

Üstelik yorumlara göre Meghan Markle o gezide üzerindeki elbiseyle bile İngiliz kraliyet ailesine mesaj gönderdi.

Ama asıl konumuz bu değil. Asıl konumuz Prens Harry ile ailesi özellikle de ailenin başı olan babası Kral Charles arasında giderek açılan uçurum.

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

ANNESÄ°NÄ°N AÄ°LESÄ° KOL KANAT GERDÄ°
Harry, Nijerya öncesi yine kurucusu olduğu Invictus Games için Londra'ya kısa bir ziyarette bulundu. O sırada da babasıyla görüşmek istedi.

Fakat Charles, buna zamanı olmadığını ileri sürerek isteği geri çevirdi. Özetle Harry, randevu alamadığı için babasıyla görüşemedi.

Ama Londra'daki etkinlikte yanında çok önemli birileri vardı. Annesi Diana'nın erkek kardeşi Charles Spencer ile teyzesi Lady Jane Fellowes. Ayrıca Harry'nin anne tarafından kuzenleri George McCorquodale, Ned Spencer ve Louis Spencer da onu yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

'Ä°NGÄ°LÄ°Z KRALÄ°YET AÄ°LESÄ° 90'LI YILLARA GERÄ° GÄ°TTÄ°'
Zaten kraliyet yorumcularını "İngiliz kraliyet ailesi sanki Diana'nın hayatının son yıllarına yani 1990'lara gitti" diye düşündüren ayrıntı da bu.

Babasının ve ağabeyi William'ın yüz çevirdiği Prens Harry'ye annesi Diana'nın ailesi kol kanat gerdi.

Bu arada Harry'nin yanında bu ziyaret sırasında karısı Meghan Markle'ın bulunmadığını da hatırlatalım.

Harry bu kısa ziyaret sırasında babasını görmek istedi ama resmi ağızların açıklamasına göre Kral Charles'ın uygun vakti olmadığı için bu istek geri çevrildi.

Görünen ve söylenen bu olsa da yine yıllardır aileyi takip eden uzmanlara göre Harry ile ailesi arasındaki uçurum hiç bu kadar derinleşmemişti. 

Haberin Devamı

Öte yandan Charles'ın kendi öz oğluyla görüşmek için neden yoğun programını bahane ettiği de merak konusu oldu. 

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

'NE ZAMAN HARRY'Yİ GÖRSE İÇİNİ BİR ÜZÜNTÜ KAPLIYOR'
İngiliz Daily Mail gazetesinin kraliyet yorumcularından Richard Kay de Buckingham kaynaklarına dayanarak bu konuya açıklık getirdi.

İşte onun bu konudaki satırları: "Yakın arkadaşlarının belirttiğine göre Charles, Harry'yi görebilirdi. Ama onu görmek Charles için her zaman üzücü oluyor."

Böyle ilk anda kulağa tuhaf gelse de yakın çevresine göre Harry'yi görmek Charles'a geçmişten kalan ve hala kapatılmamış olan bir sürü "defteri" hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Bu üzüntü ve gerilim de kanserle mücadele ettiği şu dönemde en son ihtiyacı olan ve iyileşmesini geciktirecek şeyler.

İşte bu yüzden de Harry ile görüşmedi Charles.

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

'Ä°KÄ° OÄžLU DA ONU GERÄ°YOR... HUZUR KAYNAÄžI KATE'
Yakın çevresine bakılırsa Kral Charles, aslında her iki oğluna dair böyle bir gerilim hissediyor.

Ona bu konuda huzur bulduğu tek kişi büyük oğlu Galler Prensi William'ın karısı Kate Middleton. 

Bir de olayın başka bir boyutu var. Yine Harry'yi çocukluğundan bu yana tanıyan bir saray çalışanının ifadesine göre "Harry babasını işine geldiği zaman görebileceğini düşünüyor. Bunun böyle olmadığını anlaması gerek." 

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

OĞLUNU İSTEMEDİ AMA DAVID BECKHAM İLE GÖRÜŞTÜ:  Olaylar ve açıklamalar bu yönde. Bu arada Kral Charles ile ilgili başka bir haber de duyuldu. Oğlu Harry'nin Londra'da bulunduğu saatlerde onun için ayıramadığı zamanının bir bölümünü David Beckham ile özel bir görüşmeye ayırdı. Buckingham'dan gelen haberlere göre Kral Charles ile Beckham, bazı hayır organizasyonları konusunda görüştü. 

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

ELBİSENİN ADI DİKKAT ÇEKİCİ 
Bütün bu çekişmeler bir yana bir de işin "Meghan boyutu" var. Harry ile birlikte Londra'ya gitmeyen Meghan, Nijerya gezisinde ise başrolde. Elbette her durumda olduğu gibi bu kez de giyimi kuşamı büyük dikkat çekiyor.

Turun ilk gününde giydiği sırtı açık elbise de çok konuşuldu. Bunun nedeni sadece elbisenin modeli değil taşıdığı isim.

Meghan, gezide Heidi Merrick imzalı maksi bir elbise giydi. Sırtı açık bu modelin adı ise çok dikkat çekici: Windsor. Yani Britanya tahtındaki Mountbatten Windsor ailesinin soyadının bir kısmı.

Tabii ki birçok yoruma göre Meghan bunu bilerek yaptı. Hatta bazı yorumlara bakılırsa bu aslında üzerinde çok da beğenilmeyen elbiseyle aileyi küçük düşürmek, biraz alay etmek istedi.

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor

WILLIAM'DAN KARÅžI ATAK: ELÄ°NDE KÃœREKLE TEMEL KAZDI
Harry ve Meghan cephesinde bunlar olurken İngiliz kraliyet ailesi de boş durmadı elbette.

Bu iki kutupluluğu gözler önüne seren başka gelişmeler yaşandı. Prens William, karısı Kate'in geçirdiği önemli operasyonun ve kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından uzun bir süre sonra ilk kez evinden uzak bir ziyarete gitti.

Hatta onun hastalığının başından beri yanından ayrılmadığı Kate'i bir başına bırakması Prenses'in durumunun iyi olduğu yorumlarına yol açtı. 

Kardeşi Harry, karısıyla birlikte Nijerya'da bir tür kraliyet turunda "şov" yaparken William da Windsor da kendi payına düşenleri gerçekleştirdi.

William, bir hastanenin ek binasının temeline ilk küreği bile vurdu.

Onun bu ziyaret sırasındaki neşeli tavırları da Galler ailesinde işlerin yoluna girmeye başladığı yorumlarına neden oldu.

Dekoltesiyle kraliyet ailesine mesaj gönderdi... Bunu inadına yapıyor


İKİ TARAFTA DA 'GÖSTERİ' DEVAM EDİYOR
Özetlemek gerekirse... Düşman kardeşlerin büyük olanı William, kendi ülkesinin topraklarında yanında hasta karısı olmadan, küçüğü Harry de hem yaşadığı ABD'den hem de anavatanından kilometrelerce uzakta Nijerya'da birbirlerine karşı ataklarını sürdürüyorlar.

İngiliz kraliyet ailesi de dünya sahnesinde, spot ışıkları altında bir tür magazin malzemesi olmayı öyle de ya da böyle adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 

 

BAKMADAN GEÇME!