Zor dönemden geçiyoruz, daha çok çalışmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Zor dönemden geçiyoruz, daha çok çalışmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 13:42

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Bayer Leverkusen, yeni teknik direktörü Tayfun Korkut ile çıktığı ilk lig maçında Werder Bremen ile berabere kaldı.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA’da 24. haftanın açılış maçında, Bayer Leverkusen Bay Arena’da Werder Bremen’i ağırladı. Ev sahibi ekip, 7. dakikada Kevin Volland’ın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadı. Werder Bremen, 79. dakikada Claudio Pizarro ile ağları havalandırınca karşılaşma 1-1 sona erdi.
Bayer Leverkusen’de milli oyuncu Ömer Toprak, 90+6’ncı dakikada kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi. Bayer Leverkusen’in Brezilyalı oyuncusu Wendell ise 90’ıncı dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
Bu sonuçla Bundesliga’da Bayer Leverkusen 31, Werder Bremen ise 26 puana ulaştı.      

ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Maçtan sonra Sky TV’ye konuşan Korkut, bu karşılaşmada adil bir sonuç alındığını ve 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını anlattı. Leverkusen ekibinin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Korkut, “Daha çok çalışmamız lazım. Gelecek maçlarda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi. Korkut, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 4-2 mağlup oldukları Atletico Madrid’e karşı gelecek hafta içinde oynayacakları müsabakada turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!