Ziya Şengül: Kuşkuluyum

Güncelleme Tarihi:

Ziya Şengül: Kuşkuluyum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1999 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin lig öncesinde hazırlık maçlarını izleyen olduk ama ümitlerimiz hala yerli yerinde değil. Fenerbahçe'den bahsetmek istiyoruz ama oyun anlayışını, sahaya yayılışını, plan ve organizasyonunu, kısacası hangi mevkiden başlayacağımı şaşırmış durumdayım. Liglere sayılı günler kalmasına rağmen Fenerbahçe hala durarak oynamaya devam ediyor. Rakip topu sahip olduktan sonra müdahale ediyor.

Orta saha organizasyonu henüz gündemimize gelmiş bile değil. Savunma, savunma gibi oynamıyor. Özellikle kaleci Engin'in frikikten yemiş olduğu ilk Gaziantep golünde eğer topu kafasının üzerinden kalesinde gol olarak görüyorsa ya barajı arkadaşlarına iyi kurduramadı, ya da barajlardakilerin umursamazlığı gole izin verdi. Gaziantep'in Ali İbrahim ve K.Erhan ile bulduğu gollerde Fenerbahçe'nin kale problemi olduğu gözüktü.

Daha ligler başlamadan Fener'i sağından solundan kalemimizle çekeleyip çekiştirmeye başladık. Biz mi haklıyız, Fenerli futbolcular mı haklı bilemiyorum. En iyisi Rıdvan kardeşimiz yorumlasın istiyoruz. Çünkü en iyi o bilir!

Fenerbahçe sadece savunmadaki Alpay'ın çırpınışı, Moshoeu'nin bir saman alevi gibi hareketlenmesinin dışında ne takım olarak, ne futbol olarak umut vermezken, Gaziantepspor iyi hazırlandığı izlenimini verdi. Fenerbahçeli futbolculara pres yaptılar, iyi futbol oynadılar, attıklarının iki mislini de kaçırdılar. Antepspor ligde iyi işler imajı yaratırken, Fenerbahçe'yi Rıdvan'ın hünerli şeytan zekasına bırakmaktan başka çaresiz kalmadı. Ancak şunu da ekleyeyim, bu yenilgi Fener'in ayıbıdır.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!