Ziya Doğan'ın geleceği sonuçlara bağlı

Güncelleme Tarihi:

Ziya Doğanın geleceği sonuçlara bağlı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2007 13:31

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, gelecek yıl teknik direktör Ziya Doğan'la devam edip etmeyecekleri konusunda şimdiden bir şey söylemesinin doğru olmadığını belirterek, "Her şey sahada bitiyor" dedi.

"DOĞAN’IN HEP ARKASINDA DURDUK"

Trabzon'da yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan Başkan Nuri Albayrak, takımının aldığı kötü sonuçlarda tek suçlunun Ziya Doğan olmadığını vurgulayarak, "Ziya Doğan'ı gönderip işin kolay olanını seçebilirdik. Ama biz Ziya Doğan'da ısrar ettik. Çünkü tek suçlunun o olmadığını biliyorduk. Trabzonspor dibe vurmuşsa, bunda başta bizim olmak üzere herkesin hatası vardı. Ziya Doğan'ı göreve biz getirdiysek, ona güvenmeliyiz" diye konuştu.

"KAÇMAK BANA YAKIŞMAZDI"

Başkan Albayrak, açıklamasında takımı asla yüz üstü bırakıp gitmeyi düşünmediğini söyledi. Bırakıp kaçmanın kendisine yakışmyacağını kaydeden Başkan Albayrak, şöyle devam etti:
"Yaşadığımız o sancılı dönemde bırakın istifa etmeyi, aksine işime daha da sarıldım. Ancak ben Trabzonspor için çırpınırken, Fenerbahçe maçında aleyhime yapılan kötü tezahüratları asla unutamıyorum. O sözler içimi acıttı. Gelecek yıl takıma 3-4 takviye yapacağız. Önceliklerimizi belirledik. Bu mevkiler için şimdiden arayışlarımıza da başladık."

UMUT GOL KRALLIĞINDA İDDİALI

Ligde attığı 10 golle gol krallığı yarışmasında iddiasını sürdüren Umut, bu keyfi yaşamak istediğini söyledi. Krallık yarışında en az diğer futbolcular kadar şansı olduğunu anlatan Umut, şunları söyledi:
"Tabiki benim gol atmamdan çok, takımımın başarısı önemli. Ancak bir forvet oyuncusu olarak gol atmak bana ayrı bir zevk veriyor. Benim en büyük avantajım, takımda çok yetenekli ve kaliteli futbolcuların bulunması. Arkadaşlarım gol yollarında benim en büyük yardımcım. Umarım, sezon sonu gol krallığı yarışında hedeflediğim yere ulaşırım."

NEŞE KAYNAĞI CELALEDDİN

Yattara'nın takımdan uzak kalmasından sonra Celalettin, bordo mavili takımın neşe kaynağı oldu. Her fırsatta yaptığı esprilerle moral kaynağı olan Celalettin'e de arkadaşları, "başkan" ve "ikinci hoca" lakapları taktı. Antrenmanlarda çalışkan bir görüntü veren Celaleddin'in tüm arkadaşlarıyla da çok iyi anlaştığı gözleniyer.

MUSAMPA'NIN DESTEKÇİSİ ÖMER RIZA

Bordo mavili takımda yabancı dil sorunu olduğu için yalnızlık hisseden Musampa'nın en büyük destekçisi ise Ömer Rıza oldu. İngilizce’yi çok iyi konuşan Ömer Rıza, antrenman ve sonrasında Musampa'ya her konuda yardımcı oluyor.

ÇAĞDAŞ ERCİYESSPOR'U BEKLİYOR

Risp ve Erdinç’in tranfer edilmesinin ardından ilk 11'de forma giyme şansı bulamayan Çağdaş, hafta sonu oynanacak Erciyesspor maçını beklediğini söyledi. Risp'in sakat, Erdinç'in de cezalı olduğu haftada forma giyebileceğini belirten Çağdaş, “Takım arkadaşlarımın sakatlığı ve cezalı olması beni üzüyor. Ama ben kendime doğan şansı, en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Kendimi tekrar kanıtlayarak formayı sırtımdan çıkartmak istemiyorum“ dedi.

yes(tm)aö


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!