Ziya Doğan: Zor günler geride kalacak

Güncelleme Tarihi:

Ziya Doğan: Zor günler geride kalacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2005 15:36

Malatyaspor'da teknik direktör Ziya Doğan, her geçen gün takım oyununu sahaya daha çok yansıttıklarını belirterek, “Fenerbahçe maçında takım olarak iyi bir mücadele sergilememize rağmen, basit hatalardan dolayı yediğimiz gollerle yenildik. Diyarbakırspor maçında da 80 dakika takım oyunu anlayışını sahaya iyi yansıttık. Ligde zor günler geçiriyoruz, bundan dolayı Türkiye Kupası maçlarında daha çok kadroda yer bulamayan futbolculara ağırlık verdik" dedi.

'ANKARASPOR MAÇINDAN EN AZ 1 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ'

Hafta sonunda Ankaraspor ile karşılaşacaklarına değinen Doğan, şunları kaydetti: “Ankaraspor, ligin kaliteli ekiplerinin başında geliyor. Kurmuş olduğu kadroyla şampiyonluk kovalayacak ekipler arasında bulunuyordu. Ligde istedikleri sonuçları alamadılar ama bu kalitelerinin düştüğü anlamı gelmez. Amacımız Diyarbakırspor maçında aldığımız moralle Ankaraspor maçından en az 1 puanla dönmek olacak.”

Öte yandan bugün Diyarbakır'dan uçakla Ankara'ya giden sarı- kırmızılı ekipte, Diyarbakırspor maçında sakatlanan Berk ile sakatlıkları süren kaleci Bora, Ömer Erdoğan, Katatua ve Aytaç'ın kadroda yer almayacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!