Zirveyi bırakmak istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Zirveyi bırakmak istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2013 15:37

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Süper Lig'de oynadığımız 6 karşılaşmadan 5 galibiyet alarak 10 puan topladık. Üst sıraları bırakmak istemiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Ankara Gaye Spor'u 30-25 yenen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, "Süper Lig'de oynadığımız 6 karşılaşmadan 5 galibiyet alarak 10 puan topladık. Üst sıraları bırakmak istemiyoruz" dedi.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, mağlubiyet almadan yollarına devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ligde 2. sıraya yükselmenin ve kendi evimizde yenilgi görmemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 1. devrenin bitimine 3 maç kaldı. Hedefimiz bu 3 maçı da kazanarak yolumuza devam etmek. Ancak, bu 3 maçı da kazanmak hiç kolay olmayacak. Çünkü, aynı dönem içerisinde Türkiye Kupasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edeceğiz. Lig de ilk maçımızı ligin en zor deplasmanlarından birinde, Muratpaşa deplasmanında yapacağız. Rakibimiz son iki sezonun şampiyonu. Daha sonra kendi evimizde ligin yeni ekiplerinden İzmir Konak Belediyesi'ni ağırlayacağız. Devrenin son maçında ise şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan zor rakibimiz Ankara Yenimahalle Belediyespor'a konuk olacağız. Taraftarımız çok zor bir viraja girdiğimizi bilsin."

"3 ayrı kulvarda mücadele edeceğiz"


Bu sezon 3 ayrı kulvarda mücadele edeceklerini ifade eden Zenginal, şunları belirtti:

"Lig de hedeflediğimiz ölçüde yolumuza devam ediyoruz. Aynı zaman da 15 gün sonra başlayacak olan Türkiye Kupası'nda da başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. 1 Şubat'ta ise Avrupa Challenge Kupası'nda ter dökeceğiz. Bu sezon çok zor bir fikstür bizi bekliyor. O açıdan, taraftarımızın bizi ateşlemesi, yensek de yenilsek de arkamızda durması ve maç boyunca susmadan takımlarını desteklemesi arzusunu taşıyoruz. Onlar arkamızda durdukça başaracağımıza inanıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!