Zirve el değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Zirve el değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 19:51

Hem Avrupa’da hem Türkiye’de sezona çok iyi başlayan VakıfBank, ligin sekizinci maçında karşılaştığı Eczacıbaşı Vitra’ya da şans tanımadı.

Haberin Devamı

Rakibini 3-1 yenen Sarı-Siyahlılar bu sonucun ardından ligde namağlup liderliğe yükseldi. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanan mücadelede hafta içi Uralochka’yı yenerek Şampiyonlar Ligi’nde liderliği garantileyen VakıfBank iyi servisler, bitirici hücumlar ve dengeli defans anlayışı ile rakibine göz açtırmadı. Buna kritik anlarda yapılan bloklar da eklenince  VakıfBank, maçı 25-17, 25-21, 22-25 ve 25-19’luk setlerle 3-1 kazanarak çok önemli bir galibiyet aldı.

Maçın yıldızları Fürst ile Brakoçevic

VakıfBank’ta maçın yıldızlar Fürst ile Brakoçevic oldu. Etkili servisleri, bitirici smaçları ve blok gücüyle rakibi bunaltan iki oyuncu takımlarına kazandırdıkları 17’şer sayı ile maçın yıldızı oldular. Ayrıca Gözde vee Güldeniz de kritik anlarda aldıkları sorumlulukla VakıfBank’ı galibiyete taşıdılar.

Haberin Devamı

“Önemli bir engeli aştık”

VakıfBank Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti, “En önemli rakibimizi hem de deplasmanda yenmenin sevincini yaşıyorum. Tüm oyuncularımı kutlarım. Takımımın hırslı ve istekli oyunu bizi bu seviyelerdeki maçlarda öne çıkarıyor. Ligde büyük bir engeli aşarak liderliğe yükseldik. Bundan sonraki maçlarda bu avantajımızı koruyup mücadelemizi aynı kararlılıkta sürdüreceğiz” dedi.

Rakip Volero Zürich

Çarşamba günü CEV Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı Ekatering Uralochka maçını da kazanıp grubunda 5’te 5 yapan VakıfBank, grubunun altıncı ve son maçını Volero Zürich ile 11 Aralık Salı günü deplasmanda oynayacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!