Ziraat Bankası yemekte biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Bankası yemekte biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2012 01:35

Erkekler 1. Voleybol Liginde mücadele veren Ziraat Bankası Erkek Voleybol Takımı bayram öncesinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kulüp Yöneticilerinin de katıldığı yemek pozitif bir atmosferde gerçekleşti. Yemekte, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve oyuncular dileklerini iletti ve geleceğe dair planlar yapıldı.
 
Ziraat Bankası Spor Kulübü'nün tam kadro bir araya geldiği yemekte Ziraat Bankası Spor Kulübü Başkanı Ali Aras, ‘Bir önceki maçlarımızı kaybetmemiz nedeniyle mutsuzluk yaşadık ancak bizler size güveniyoruz, başarabileceğinizi ve sonunda mutlu olacağımızı biliyoruz.’ diyerek teknik ekip ve oyuncular hep beraber el ele verip hak ettikleri yere geleceklerine inandıklarını belirtti. Başkan Aras, herkesin bayramını kutladı ve ‘İnşallah her zaman bayram tadında yaşarız ve bu güzellikte bir lig sezonu geçiririz.’ dedi.
 
Başkan Aras’ın ardından konuşan Ziraat Bankası Spor Kulübü’nün ikinci başkanı Bülent Süer, herkesin bayramını kutladıktan sonra önümüzdeki süreçte seyirci desteği konusunda daha çok yardımcı olacaklarını belirtti. Süer, ‘Yenilgilere alışmamalıyız, sizler pırlanta gibi bir ekipsiniz, geleceğe dört elle sarılmalısınız.’ dedi ve gelecek hepimize keyif versin diyerek konuşmasını noktaladı.
 
Volley Hotel’de verilen yemek tüm kadronun birbiriyle bayramlaşmasının ardından sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!