Zarechie Odintsovo 3 - 2 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Zarechie Odintsovo 3 - 2 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2014 20:13

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı CEV Challenge Kupası Final ilk maçında Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımına deplasmanda 3-2 yenildi.

Haberin Devamı

Moskova Sport Complex Arena'da oynanan final ilk maçına iyi başlayan siyah beyazlılar oldukça çekişmeli geçen ilk seti 23-25 kazandı.

İkinci sette konsantrasyonunu kaybeden Beşiktaş bu seti 25-19 kaybetti.

Üçüncü sette toparlanarak harika bir oyun ortaya koyan siyah beyazlı bayanlar rakibini 14-25 ile geçerek setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü seti 25-18 alan Rus ekibi Odintsovo karşılaşmada 2-2 beraberliği yakaldı ve maçı Tie-Break setine götürdü.

Tie-Break setini 15-10 kazanan Zarechie Odintsovo maçta da 3-2 galibiyet aldı.

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı bu sonuçla 3 gün sonra oynanacak finalin ikinci maçına deplasmanda aldığı iki setin avantajı ile çıkacak. CEV Challenge Kupası Finali'nin rövanş maçı 30 Mart Pazar günü saat 18:00'de İstanbul Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.



ORMAN'DAN TARAFTARLARA ÇAĞRI...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, CEV Challenge Kupası finali ilk maçının ardından, pazar günü Beşiktaş taraftarlarının önünde kupayı kaldıracaklarına inandığını söyledi. Orman, "Aslında kazanabilirdik, kazanmamız da lazımdı. Ama önemli değil bunun bir İstanbul ayağı da var bildiğiniz gibi. Pazar günü kendi taraftarımızla beraber yeneceğimize ve kupayı alacağımıza inanıyorum" dedi.

Beşiktaş'ın takım olarak çok iyi oynadığını ifade eden Orman, "Tüm Beşiktaş taraftarlarını pazar günü akşam saat 6'da Burhan Felek Spor Salonu'na bekliyoruz. Bir Avrupa kupasını daha kulübümüze kazandırmak için onların desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Orman, bir gazetecinin, "Pazar günü yapılacak yerel seçimler Beşiktaş taraftarının maça gelmesini etkiler mi" sorusuna, "Beşiktaş taraftarını hiçbir şey etkilemez. Biz bugün burada Moskova'nın dışında bir yerdeyiz. Birçok taraftarımız da geldi. İstanbul'da da salonu hıncahınç dolduracağımıza eminim" diye cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!