Zafer Arkas By Farr'ın

Güncelleme Tarihi:

Zafer Arkas By Farrın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2011 11:56

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen Arkas-Bayk Cup yelken yarışları 4 gün süren mücadelenin ardından sona erdi.

Haberin Devamı

Yarışlara Arkas By Farr Lemon teknesiyle katılan Bernard Arkas ve ekibi birinci oldu.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Arkas Holding tarafından 28- 31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Arkas Bayk Cup yelken yarışı pazar günü düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi. Milta Bodrum Marina yat çekek alanında düzenlenen törene Milta Bodrum Marina Genel Müdürü ve Bayk Komodoru Ömer Karacalar, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Arkas Holding Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi, yelken tutkunları ve sporcular katıldı.

Bu yıl onuncusu düzenlenen yarışta, geçen yılın da galibi olan Arkas By Farr Lemon teknesi ve ekibi birinciliği kimseye kaptırmadı. Genel klasmanda Arkas By Far Lemon teknesiyle yarışan kaptan Bernard Arkas kupayı ekibiyle birlikte kaldırdı. Dragut teknesiyle yarışan Burak Algon ve ekibi ikinci, Turkcell Alize Matrak teknesi ile yarışan Sinan Sümer ve ekibi ise üçüncülüğü elde etti.

Haberin Devamı

IRC Grup sonuçlarına göre ise, Arkas By Farr Lemon teknesiyle ekibi IRC 1 kategorisinde, Dragut teknesi ve ekibi IRC 2 kategorisinde, Kalkış teknesi ve ekibi ise IRC 3 kategorisinde birinciliği elde etti.

Ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara plaketlerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ve Bayk başkaptanı Ömer Karacalar tarafından verildi. Karacalar, "Yarışlara gelecek yıl daha fazla katılımın olması için Eylül ayının ikinci yarısında yapmaya karar verdik. Daha kalabalık, daha kapsamlı ve eğlenceli yarışta, yelken severler ile birlikte olmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!