Yunanistan Avrupa kadrosunu açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Yunanistan Avrupa kadrosunu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 10:17

Bu yıl Litvanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’nda C Grubu’nda mücadele edecek olan Yunanistan, şampiyona aday kadrosunu açıkladı.

Haberin Devamı

Dimitris Diamantidis’in bu yıl milli takımda olmayacağını açıklaması, Yunan Milli Takımı’nın önemli eksiklerinden biri olarak göze çarparken, Yunanistan, Avrupa Şampiyonası’ndan Londra Olimpiyatları’na katılabilecek bir derece ile ayrılmayı hedefliyor.

Yunanistan’ın çiçeği burnundaki antrenörü Ilias Zouros, Theo Papaloukas’ı da aday kadroya dahil etmezken, Diamantidis’in yokluğunda, geçtiğimiz sezon Panathinaikos ile muhteşem bir yıl geçiren ve aday kadroda yer alan Nick Calathes’in takım içinde çok daha önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Yunanistan’ın tecrübeli isimleri Vassilis Spanoulis, Sofoklis Schortsanitis, Antonis Fotsis, Ioannis Bourousis ce Nikos Zisis de aday kadroya yer alan isimler.

Litvanya’da, C Grubu’nda Makedonya, Karadağ, Bosna&Hersek, Hırvatistan ve ilave takım belirleme turundan gelecek ülkeye karşı mücadele edecek olan Yunanistan’ın aday kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor; Vassilis Spanoulis, Nick Calathes, Nikos Zisis, Kostas Sloukas, Evangelos Mantzaris, Kostas Vasileiadis, Michael Bramos, Stratos Perperoglou, Kostas Papanikolaou, Loukas Mavrokefalides, Antonis Fotsis, Kostas Koufos, Sofoklis Schortsanitis, Kostas Kaimakoglou, Ian Vougioukas and Ioannis Bourousis.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!