Yıldızların randevusu

Güncelleme Tarihi:

Yıldızların randevusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Carlsbad'daki tenis turnuvasında ABD'li Lindsay Davenport ile Venus Williams yarı finalde birbirlerine rakip oldu. Diğer yarı final İsviçreli Martina Hingis ile Güney Afrikalı Amanda Coetzer arasında.

ABD'nin iki ünlü tenisçisi Lindsay Davenport ile Venus Williams T.I.G Turnuvası yarı finalinde birbirlerine rakip oldu. California Carlsbad'daki 520 bin dolar ödüllü turnuvanın çeyrek finalinde son şampiyon ve dünya sıralamasının 1 numarası Davenport, güçlü rakibi Alman Anke Huber'i 7-5, 7-5'lik setlerle yenmeyi başardı. Dört numaralı seribaşı Williams ise Fransız Sandrine Testud karşısında ilk sette zorlandığı çeyrek finali 7-5, 6-1'lik setlerle geçti. Turnuvanın diğer yarı finali ise yeniden dünya sıralamasında 1 numaraya çıkma yolunda ilerleyen İsviçreli Martina Hingis ile G.Afrikalı Amanda Coetzer arasında. Coetzer de ABD'li Amy Frazier'i 7-5, 6-1'lik setlerle eledi.

Agassi tam yol Rafter elendi

Kanada Açık Tenis Turnuvası'nda ABD'li Andre Agassi final yolunda ilerleyişini sürdürürken, geçen yılın şampiyonu Avusturalyalı Patrick çeyrek finalde havlu attı. Agassi Montreal'deki turnuvada Fransız Fabrice Santoro'yu 52 dakikada 6-0, 6-3'lük setlerle kolayca geçip yarı finale kaldı. Rafter ise Alman Nicolas Kiefer'e 6-3, 6-7 (3-7), 7-6 (7-4)'lük setlerle boyun eğdi. Kiefer yarı finalde, ABD'li Jim Courier'i 6-4, 6-4'lük setlerle eleyen İsveçli Thomas Johansson ile karşılaşacak. Agassi'nin rakibi ise Rus Yevgeny Kafelnikov. Kafelnikov, ABD'li Todd Martin'i 7-6 (10-8), 6-7 (3-7), 6-4'lük setlerle yendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!