Yıldırım rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2002 01:47

Ağırlığını koydu, tüzük değişikliğini gerçekleştirdi. F.Bahçe'de tek aday olarak seçime giren Aziz Yıldırım, 1650 kişinin katıldığı kongrenin ilk gününde 600 bin liralık yıllık aidat bedelini 50 milyon liraya çıkararak sarı lacivertli kulüpte bir devrim yaptı.

Zaferle bitti

Fenerbahçe Olağan kongresi'nde ilk gün Aziz Yıldırım'ın zaferiyle sona erdi. Acıbadem İstek Vakfı Salonu'nda başlayan kongrede sarı lacivertli kulübe üye olanların yıllık aidatları oy çokluğu ile 600 bin liradan 50 milyon liraya çıkarıldı. Ayrıca Yönetim Kurulu'nda üyelik yapanların divan kurulu üyesi olması da kabul edildi.

Övgüler yağdı

Başkan Aziz Yıldırım, kendisine övgüler yağdırılan kongrede yaptığı konuşmada dünya kulübü olacaklarını tekrarladı. 4 yıllık görev süresinde yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin artık paralı başkanlar döneminden kurtulacağını ve ekonomik olarak her geçen gün daha da büyüyerek hedefe koştuğunu anlattı.


Kavgam bitmez

Fenerbahçe'de tek siyasetin Fenerbahçelilik olması gerektiğini savunan Yıldırım, ‘‘Ben kimseyle kavgalı değilim. Sadece Fenerbahçe'yi küçültmek isteyenlerle kavgam var. Buradan gitsem de kavgam devam edecektir. Sizler bizi yalnız bırakmayın. Sizin vazifeniz bizlere destek olmaktır. Ben dünya kulübü yapmak istiyorum’’ diye konuştu.

Endişe olmasın

Prof.Dr Ahmet Mete Işıkara'nın ‘‘F.Bahçe Stadı depreme dayanıklı değil’’ sözlerini cevaplayan Aziz Yıldırım, ‘‘Biz gerekli çalışmayı yaptık. F.Bahçe Stadı 9 şiddetinde depreme dayanıklıdır. Her hangi bir endişeye gerek yok’’ dedi. Yıldırım, ayrıca ‘‘F.Bahçe'nin 25 yıl sonra iki kez üst üste şampiyon olacağına kapten inanıyorum’’ dedi.

Yıldırım’ın listesi

Vedat Olcay

Atilla Kıyat

Osman Yalçın

Nihat Özdemir

Mahmut Uslu

Sadettin Saran

Zeynep Sabancı

Nihat Özbağı

Mithat Yenigün

Ali Yıldırım

Murat Özaydınlı

Raif Dinçkök

İlhan Ekşioğlu

Murat Aşık

Lorant’tan 2 gün izin

Fenerbahçeli futbolcular Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün başladı. Sarı lacivertlilerde aslar düz koşu, yedekler ise çift kale yaptılar. Bilgeğinde sakatlığı bulunan Revivo ile grip olan Rüştü idmana çıkmadı. Almanya'ya giden teknik direktör Werner Lorant futbolculara salı gününe kadar izin verdi.

Fener’de seçim günü

Fenerbahçe kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliklerinin yanı sıra, diğer kurullar için oylama bugün yapılacak. Toplam 8 bin 631 üyenin katılabileceği bildirilen genel kurulda oyverme işlemi saat 10.00‘da başlayacak ve 16.00‘da sona erecek.

Divan başkanlığı seçimi olaylı geçti

F.Bahçe'de kongre divan başkanlığı seçiminde gerginlik yaşandı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Aziz Yıldırım, divan başkanlığı için önerilen iki listeyi salonun oylamasını istedi. El kaldırma yöntemiyle yapılan oylamada Talat Yılmaz'ın listesinin kazandığı açıklanınca Adnan Alptekin'i aday gösteren üyelerden büyük tepki geldi.

Size yakışmıyor

Kadıköy Grubu‘na mensup olduğu öğrenilen Selçuk Elmas isimli kongre üyesi, yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu masaya giderek, ‘‘Sen koskoca Fenerbahçe Kulübü başkanısın. Sana yakışmıyor‘‘dedi. Bu olaya sinirlenen yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu elindeki kalemi masaya atarak, ayağa kalktı. Ancak olay fazla büyümeden kongre başladı.

Gruplardan protesto

Fenerbahçeliler Birleşik Grup Derneği ve Kadıköy Grubu, Olağan Genel Kurul'da dün yaşanan olaylar nedeniyle kulüp başkanı ve alt kurulların belirleneceği bugünkü seçimlerden çekilme kararı aldı. Birleşik Grup Derneği Başkanı Onur Kayador, kongrenin iptali için mahkemeye başvuracaklarını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!