Yıldırım: Bir gün herkes F.Bahçeli olacak

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım: Bir gün herkes F.Bahçeli olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2005 12:23

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2005-2006 sezonunun Fenerbahçe için bütün şubeleriyle yine başarıya doyamayacağı bir dönem olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin eylül sayısında yer alan yazısında, “2005-2006 sezonu Fenerbahçe'nin tüm şubeleriyle yine başarıya doyamayacağı bir yıl olacaktır. Bu sözü bu tarihte verebiliyor olmam, Fenerbahçe'nin bizlere kazandırdığı özgüven sayesindedir” diye konuştu.

Yıldırım,  “Profesyonel futbol takımımız, Şampiyonlar Ligi'nde eşleştiği tüm takımlarla mücadele edecek güçtedir. Bunu her platformda dile getiriyorum. Geçmiş senelerden alınan tecrübe ve sizlerden gelen destekle Fenerbahçe adı Avrupa'da yankılanmaya devam edecek.

Fenerbahçe, hep birlikte oluşturduğumuz hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyecek ve zamanı geldiğinde bize en büyük mutluluğu da yaşatacaktır” dedi.
  
"HAKSIZ BİR CEZA"
 
 
Sezon öncesi Everton ile yapılan özel maçta yaralanan Yusuf Bahar ile Fenerbahçe Dergisi'nin bu ay görüştüğünü anlatan Yıldırım,  “Yusuf Bahar Fenerbahçeli'dir. Bu genç arkadaşımız, yaşadığı talihsiz kaza ile Fenerbahçe'nin aldığı ceza ve seyircisiz oynadığımız maçta iki puan kaybedişimizde günah keçisi olmuştur. Fenerbahçe, hak etmediği bir cezayı çekmiştir. Bu da yetmezmiş gibi Yusuf Bahar, bir basın kuruluşunun rating kaygılarına ve Fenerbahçe ismini kötüleme çabalarına kurban edilmek istenmiştir. Fenerbahçe ismini kötülemek isteyen veya bu tarz zihniyetlere sahip şahıslar boşuna vakit kaybetmektedir. Bizim vakit kaybetmediğimiz ise yapılanlarla, başarılarla ve bize her zaman sahip çıkan taraftarlarımızla apaçık ortadadır” diye açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

"HERKES FNERBAHÇELİ OLACAK"

Fenerbahçe Müzesi'nin açılışını da eylül ayı içinde gerçekleşeceklerini ifade eden Yıldırım, “Fenerbahçe Müzesi Kurulu Başkanı Dr. Sertaç Kayserilioğlu, Fenerbahçe'nin ilk kuruluş tüzüğünü bulmuş, Osmanlıca olan bu önemli belgeyi, öz Türkçe'ye çevirtip Fenerbahçe'ye kazandırmıştır. bu tarihi tüzüğün ilk maddesi olan 'Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluş amacı; vatan gençlerini, vatanın korunmasına ve askeri seferberliklere hazırlamaktır' cümlesi o yıllarda var olan başka hiçbir kulübün tüzüğünde yer almamaktadır. İşte bu nedenledir ki, bir gün herkes Fenerbahçeli olacaktır!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!