Yeon Kim bu sene kupaya inanıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeon Kim bu sene kupaya inanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2014 11:17

Voleybolda Kadınlar CEV Kupası finalinde gelecek hafta Rusya'nın Uralochka takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin Güney Koreli oyuncusu Yeon Koung Kim, geçen sezon finalde kaybettikleri kupayı bu sezon müzelerine götüreceklerine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Kim yaptığı açıklamada, finale iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Takım olarak çok iyi durumdayız. Ben de finale hazırım. Herkes finali bekliyor. Geçen sezon CEV Kupası'nı finalde kaybetmiştik. Ancak bu sene kesin kazanacağımıza inanıyorum. Finalde bu kez kupayı kaldıracağız" diye konuştu. Finalde ilk maçı 26 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Güney Koreli oyuncu, yorucu bir yolculuğun ardından zor bir maç yapacaklarını kaydetti. Rus ekibi Uralochka'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Kim, şöyle devam etti: "Uralochka'da herkes iyi oynuyor. Uzun boylu bir takım. Blokta ve hücumda çok iyiler. İlk maç için uzun bir seyahat yapacağız. İyi hazırlanmak gerekiyor. Eğer orada ilk maçı kazanırsak buradaki ikinci maç çok kolay olacaktır. Taraftarlarımızın önünde şampiyonluk kupasını kazanacağımızı düşünüyorum."


"Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı bekliyorum"
Yeon Koung Kim, Fenerbahçe'nin CEV Şampiyonlar Ligi'nde yeniden şampiyonluk yaşayabilecek bir takım olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Kim, "Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı bekliyorum. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde yeniden şampiyonluk yaşayabilecek bir kulüp. Seneye de sarı-lacivertli formayı giyip, Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim" ifadelerini kullandı.


"İstanbul'da en sevdiğim şey Fenerbahçe"
Güney Koreli oyuncu, 3 senedir Türkiye'de oynadığını, fırsat buldukça İstanbul'u gezdiğini anlattı. Artık İstanbul'da birçok yeri bildiğini kaydeden Kim, "İstanbul'da fırsat buldukça geziyorum. Üç senedir burada olduğum için artık birçok yeri biliyorum. Taraftarlarımız da burada bana çok yardımcı oluyor. İstanbul'u seviyorum. İstanbul'da en sevmediğim şey trafik. En sevdiğim şey ise Fenerbahçe" diyerek sözlerini tamamladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!