Yenilgiyi unutmamışlar

Güncelleme Tarihi:

Yenilgiyi unutmamışlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2004 01:21

Beşiktaş’ı dünya takımı yapmalarına karşın eleştirilerin sürdüğünü belirten Oktay, ‘Bazıları hala seçimi unutmamış. Orman’ın sözlerine üzülüyorum’ dedi.

BEŞİKTAŞ Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, başarılarının kıskanıldığını belirterek, camiayı bütünleşmeye çağırdı. Yapılan eleştirileri hak etmediklerini dile getiren Oktay, ‘Beşiktaş camiası bütünleşmeli. Zaferler ancak birlik ve beraberlik ile oluşur. Muhalefet lideri Fikret Orman’ın sözlerine üzülüyorum. Kimseye el altından para vermedik. Önce icraatlarımızı görsünler sonra eleştirsinler’ diye konuştu. Dünyanın en iyi forvetlerinden Carew’i almalarına rağmen eleştirilerin sürdüğünü belirten Kıvanç Oktay, şunları söyledi: ‘Kongre bir yarıştır. Muhalefet mutlaka olur. Para harcamadan da oyuncu getirilmez. Harcamaların hesabını kuruşu kuruşuna veririz. Milletin menajerlik parası diye ödediği paraya biz transfer yaptık. Beşiktaş’ı dünya kulübü yaptık ve parasının kıymetini herkesten daha iyi biliriz. Boşa transfer yapmadık. Aldığımız oyuncuların hepsi değerli. John Carew’i şu an 10 milyon dolara satarız. Birlik beraberlik için herkese kapımızı açtık. Ama kimse bunun farkında değil.

Juanfran, Beşiktaş’ı istiyor

BEŞİKTAŞ’ın, Celta Vigo’da oynayan Juanfran’ı transfer etmek için 2.5 milyon Euro önerdiği, ancak İspanyol kulübünün ilk yanıtının ’hayır’ olduğu öğrenildi. Juanfran’ın menajeri Arturo Canalaes, İspanyol basınında dün yer alan demecinde, Beşiktaş’ın 2.5 milyon Euro’luk teklifinin Celta Vigo tarafından kabul görmediğini söyledi. Fransa’nın PSG Kulübü’nün de teklif götürdüğü Juanfran, Del Bosque’nin çalıştırdığı Beşiktaş’a sıcak bakıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!