Yenilgiye sevindim

Güncelleme Tarihi:

Yenilgiye sevindim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak, ‘‘Futbolcularımın hazırlık dönemindeki son maçlarını kaybetmesi ilk resmi müsabakaya konsantre olmalarını ve hırslanmalarını sağlar. Bu yüzden Ç.Rizespor yenilgisi bizim için iyi oldu’’ dedi.

Hırslanacaklar

Trabzon Teknik Direktörü Giray Bulak, TSYD Trabzon Şubesi Kupası karşılaşmasında Ç.Rizespor'a 2-1 yenilmelerine kesinlikle üzülmediğini, aksine sevindiğini söyledi. Bulak, ‘‘Futbolcuların hazırlık dönemindeki son maçlarını kaybetmesi ilk resmi müsabakaya daha iyi konsantre olmalarını ve hırslanmalarını sağlar. Bu yenilgi, olmasını istediğim şeylerden biriydi’’ dedi.

Forvette sıkıntı

Bulak, Ç.Rize karşılaşmasının büyük bölümünde ayağa pas, çabuk oyun ve derin top isteklerini gerçekleştiremediklerini de vurgulayarak, ‘‘Rakibi zorlayıcı oyun oynayamadık. Savunma ve orta sahadaki direnç ve yardımlaşma ileride de olsaydı sonuç daha iyi olurdu. İleride bir takım sıkıntılar çekiyoruz. Hazırlık maçı olduğu için futbolcularım da fazla önemsemedi’’ diye konuştu.

Lange alışamadı

Bulak , Ç.Rize maçında etkili olamayan Norveçli santrfor Lange'yi savundu. Bulak, Lange'nin değişik bir takım, ortam ve değişik ülkeye geldiğini belirterek, ‘‘Havalara da alışamadı. Pas alışverişinde iyiydi ama ileriyi, yani rakip defansı zorlamayı başaramadı. Ama bu sadece onun suçu değil. Yanındakilerin de pres görevlerini tam olarak yapmaları gerekiyordu’’ ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!