Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2006 00:00

Sega iFish

Robot köpek iDog’dan sonra Sega, üçüncü müzik robot hayvanı sürdü piyasaya. iFish, müzik aletleri için şarj istasyonu görevini görüyor, müziğe göre hareket ediyor ve renkli Led’leriyle o anki durumunu gösteriyor. Tabii ki masanızın üzerinde suda yüzer gibi hareket ederek de (tekerlekler üzerinde) dolaşıyor. Fiyatı: 64.90 Dolar.

Bilgi için: www.i4u.com

Otomatik çamaşır makinesinde devrim

Whirlpool Bodybox çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı kumaş cinsine göre toplayıp, ayırıyor ve özelliklerine göre yıkıyor ve kurutuyor. Akıllı çamaşır makinesi internet ve 18 dokunmatik tuşlu panel ekran üzerinden programlanmakta.

Bilgi için: www.bornrich.org

Mini GPS alıcısı

i-Blue’nin PS-3200 olarak adlandırılan mini GPS alıcısı, Bluetooth fonksiyonlu dizüstü ve cep bilgisayarlarıyla bağlanabiliyor ve ilginç bazı fonksiyonları var. Mesela 30 saat kadar dayanan pilleri, Bluetooth olmadığı zaman otomatik olarak kapanarak aleti koruyor. Sadece 7cm büyüklüğündeki PS-3200, diğer bir Bluetooth aletine yaklaştırıldığında "selamlama sesi" çıkarıyor ve eve dönüş yolunu bulmaya yardımcı oluyor. Fiyatı: 105 Dolar.

Bilgi için: http://mobilitytoday.com

Farede VoIP teknolojisi

Sony’nin Talk Mouse faresi, türünün ilk örneğiydi. Tayvan’daki Sysgration firması şimdi İnternet üzerinden ekonomik telefon görüşmesine izin veren telefonlu fareye yeni fonksiyonlar ekledi. Kapağın altındaki tuşlar sayesinde IP adresleri ya da benzer bilgiler doğrudan doğruya tuşlanabiliyor.

Bilgi için: www.engadget.com

Konforlu tembellik


Televizyon karşısında uyuyanlar doğrudan doğruya bu yatağa uzanabilirler. Yatağın ayak ucunda Loewe marka bir televizyon bulunuyor ve yattığınız yerden uzaktan kumandayla göz hizasına göre ayarlayabiliyorsunuz. İlave bir rafın üzerine DVD çalıcısı, uydu alıcısı, oyun konsolü ve benzer aletlerinizi yerleştirebilirsiniz. Mükemmel tembelliğin rüyasını 24.000 Dolara satın alabilirsiniz.

Bilgi için: www.techdigest.tv

Ferrari hayranlarına

Oregon firması tarafından üretilen FMP 160, Ferrari hayranlarının beğenisini kazanabilecek bir MP3 çalar. Fakat etrafındaki kırmızı lastik kılıf ve Ferrari logosu dışında pek bir yenilik sunmuyor. 1GB Flash bellek, MP3, WMA, DRM 9 ve WAV uyumu, USB 2.0 gibi bildik teknik özelliklere sahip aletin fiyatı:230 Dolar.

Bilgi için: www.musicgizmos.com

USB’li küllük dumanı çekiyor

Evet, yanlış okumadınız, USB teknolojisi sonunda küllüğe de girdi. Kapaklı küllük, üzerinde bulunan sigaraların dumanını çekerek, odadaki dumanı azaltıyor. Küllüğe aynı zamanda dört sigara konabiliyor. Küllük, çakmak girişine bağlanarak otomobilde de kullanılabiliyor. Fiyatı: 49,95 Dolar.

Bilgi için: www.chipchick.com

iJoy masaj koltuğuyla müzikli dinlence

iJoy Zip Connect Massage koltuğunun görünüşü pek güzel değil ama müthiş işlevleri var. Süper koltuğun baş kısmında hoparlörü var. ZipConnect modülüne iPod, uydu radyo alcısı veya taşınabilir CD çalıcısı veya benzer aletler bağlanabiliyor. Tabii müzik keyfinin yanında Human Touch teknolojisi olarak adlandırılan otomatik masaj tekniği dört farklı masajla rahatlatıyor. Fiyatı: 1000 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Güneş panelli şarj aleti

Özellikle arazide çalışanlar için düşünülmüş PowerFilm, güneş enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren bir şarj aleti. Üstelik katlanabiliyor da. Katlandıktan sonra 25 x 10cm boyutlarından olan aletle iPod, PSP veya dizüstü bilgisayarlarını şarj etmek mümkün. Fiyatı: 299 Dolar.

Bilgi için: www.coolhunting.com

Kumaş bilgisayar klavyesi

Eleksen firmasının "akıllı kumaştan" üretmiş olduğu bilgisayar klavyesi 70g bile gelmiyor. Kumaşın diğer bir özelliği de suyu çekmemesi. Klavye kıvrıldıktan sonra cebe bile girebilecek kadar küçülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!