Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2006 00:00

Şeker gibi

Renkli şeker gibi görünen bu aletler gerçekte Sony’nin Micro Vault serisinden ürettiği yeni mini USB bellekleri. Bellekler bildik USB girişleriyle uyumlu ve çok küçük olmalarına rağmen 5GB bellek kapasitesine sahipler.

Çift mercekli dijital kamera

Kodak firması CES fuarında dünyanın ilk çift mercekli dijital kamerasını tanıtacak. EasyShare V570’in bir merceği 23mm geniş açılı, diğeri bildik 5x optik mercek. 5 megapiksellik kameranın diğer bazı özellikleri kırmızı göz fonksiyonu, video çekimi, netlik ayarı vb. Önümüzdeki haftalarda piyasaya verilmesi beklenen kameranın fiyatı: 400 Dolar.

Bilgi için: www.livingroom.org.au

Süper güvenlik robotu

Japonya’daki Secom Corporation güvenlik firması tarafından üretilen Secom X, çok hızlı çalışan bir güvenlik robotu. Robut havaalanlarında ve kamuya açık alanlardaki güvenliği sağlamak için geliştirildi. Süper robot "düşmanlarını" beyaz bir dumanla uzaklaştırıyor. Süper robot aylığı 2700 Dolardan kiraya verilmekte.

Göstergeli USB bellek

JumpDrive Mercury, geriye kalan bellek kapasitesi hakkında bilgi veren bir göstergeye sahip. Lexar firması tarafından geliştirilen alet, bu bilgiyi, PC’ye bağlı olmadığı zaman da veriyor. İnce ve kırılmaz ekran, E Ink Corp firmasının bir ürünü. USB bellek 1GB ve 2GB olarak sunulmakta.

Bilgi için: www.lexar.com

Mutfakta eğlence birimi

İlk bakışta bir davlumbaz gibi görünse de bu alet çok fonksiyonlu bir eğlence birimi. Saatli DVD/CD çalıcısı, (kablolu yayın girişli) TV, radyo, mega bas ses düzeni bazı önemli özellikleri. Fiyatı: 500 Dolar.

Bilgi için: www.sonystyle.com

Nanoteknolijiyle zırhlı yelek

İsrail firması ApNao, nanoteknolojiden yararlanarak zırhlı bir yelek geliştirdi. Halihazırdaki malzemelerden iki misli sağlam olan ürün, çelikten de beş misli dayanıklı. Zırhlı yelek santimetrekarede 250 tonluk basınçtan bile etkilenmiyor. Hatta saniyede 1,5km’lik hızla uçan mermiler bile zırhlı yeleği delemiyor.

Bilgi için: www.apnano.com

Bu yüzüğün bir hikayesi var

"dingdrin" içinde bir mikrofilm bulunan mercekli bir yüzük. Minik mercekten baktığınızda fotoğraflar, mesajlar, çizimler vb görüyorsunuz. Merceğin iki tarafından da bakabiliyorsunuz. Bu iki tarafta farklı görüntüler görebileceğiniz anlamına geliyor. İsterseniz, özel fotoğraflarınızı veya mesajlarınızı da yükleyebiliyorsunuz. Siyah beyaz görüntü veren modeli 75, renkli görüntü vereni ise 175 dolar.

Bilgi için: www.dingdrin.ch, www.betterlivingthroughdesign.com

İster gitarı bağla ister iPod’u

PypBomb, gitar veya iPod’unuzu bağlayabileceğiniz 18 vatlık plastik bir ampflikatör. İpod 3,5mm audio , gitar ise _ inçlik girişe bağlanıyor. Amflikatör enerjisini sıvı asit aküsünden alıyor. Fiyatı: 150 Dolar.

Bilgi için: www.ilounge.com

Mini kulaklık

Motorola CES fuarında kulağın içinde kaybolan minik bir kulaklık tanıttı. Bluetooth ile çalışan H5 Miniblue, çevreden gelen gürültüleri de süzüyor ve diğer birçok kulaklık gibi kemik rezonansıyla işliyor. Kulaklığın, Avrupa’da 2006 ilkbaharında piyasa çıkması bekleniyor.

Bilgi için: www.t3.co.uk

Süper emici havlu

Hafif mikrofiber malzemeden üretilmiş bu çok emici havlu saçlarınızı neredeyse tamamen kurutarak, saç kurutma makinesini bile gereksiz kılıyor. Böylece saçlarınız ve cildiniz zarar görmüyor. Fiyatı: 18.00 Dolar.

Bilgi için: www.thebodyshop.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!