Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 00:00

Fare telefon oldu

Sony firmasının SMU-WN10 ile ilginç bir alet sundu. Sadece 15mm kalınlığında ve dikdörtgen biçiminde farenin, kamerası, telefonu ve MP3 çaları var. Beş farklı renkte sunulan farenin kablolu ve kablosuz seçeneği mevcut. 7 renk çeşidi bulunan SMU-3 modelinin ise sadece kablolu versiyonu var. Fiyatlar henüz açıklanmadı.

Bilgi için: www.ohgizmo.com

Ajanlık hayalleri gerçek oldu

TWC1150, ajanlık oynamak isteyen çocukların rüyasını süsleyen bir alet. Gerçi bu artık 60’lı yıllarda kaldı ama olsun. Kamera, saat ve telefondan oluşan kombinasyon James Bond’un Sean Connery tarafından oynandığı dönemlerde gerçekten "cool" olabilirdi belki. Fakat meraklıları bu kol saati biçimindeki çok fonksiyonlu alete yine de sevinebilirler. Enfraruj kablosuz kulaklık, 256 renk safir camlı LCD ekran, takılabilir kamera, hoparlör, kronometre, 16 polifonik zil, ses kayıt aletin bazı özellikleri.

Nano’ya özel hoparlör

PSP Princeton tarafından üretilen IPSH hoparlör seti özellikle iPod Nano için geliştirilmiş. IPSh, müzik çalıyor, iPod’u yüklüyor, 2 vatlık iki hoparlörü var ve AAA pilleri ile de çalışıyor. Fiyatı: 50 Dolar.

Bilgi için: www.musicgizmos.com

Ekran düşmesin diye...

BenQ firması ekranın ayağına bir Mac Mini yerleştirince, F93V-19inç ekran birden bire ilginç hale geldi. 550:1 konstrast, 8ms reaksiyon süresi ve DVI girişi bulunan ekranın fiyatı: 379 Avro.

Bilgi için: www.i4u.com

Lenova Yogatop

Lenova, IBM’in Thinkpad ile kaldığı yerden devam ediyor. Klavyesi çıkarılabilen dizüstü bilgisayarın ekranı, 300 derecelik açıyla masa ekranı ve 360 derecelik açıyla da çizim tablasına dönüşüyor.

Bilgi için: www.red-dot.sg/concept

Köpekler için USB

Top Tag Pet ID köpek USB belleği, örneğin, isim ve adres, fotoğraf albümü, beslenme alışkanlığı, sağlık bilgileri ve davranış tavsiyeleri gibi bilgiler için yeterli bellek kapasitesine sahip. Ayrıca Windows ME, XP veya 2000 ile uyumlu bir programı da var. Fiyatı: 39,95 Dolar.

Bilgi için: www.toptagpetid.com

Blu-ray güvenlik kopyası

Yeni DVD formatıyla güvenlik kopyaları yapamayacağından korkanlar artık rahat bir nefes alabilirler. Pioneer, Ocak ayından itibaren bu Blu-ray kayıt cihazını sürüyor piyasaya. Pioneer BDR-101A, Blu-ray 25GB diskleri 75MBP ile kayıt ediyor ve okuyup, çalabiliyor da. Fiyatı henüz açıklanmadı.

Bilgi için: http://akihabaranews.com

USB telefon defteri

USB Phonebook Flasher, adreslerini SIM kartına yüklemeyen ve daha sonra da aktarımda sorunu yaşayanlar için ideal bir alet. Bir ucundan cep telefonuna takılan USB birimine telefon defteri kaydedildikten sonra kolayca diğer bir cep telefonuna aktarılabiliyor. Alet, cep telefonu veya SIM kartındaki 10.000 telefon numarasını hafızasına kaydedebiliyor. Fiyatı: 21 Dolar.

Bilgi için: www.redferret.net

Küçük ve ince

İnanılır gibi değil, ama bu küçücük alet tam fonksiyonlu incecik bir PC. Üstelik boyu sadece kağıt para kadar. Buna rağmen 1GHz işlemci, 512MB RAM ve 30GB sabit diski var. Gövdesi çizilmeyen, farklı elektrik adaptörleri ve 2-3 saat kadar çalışan aküsü bulunuyor. Fiyatı: 1900 Dolar.

Bilgi için: http://mobilitytoday.com

İpod’a rakip mi geliyor?

Aslında Philips normalde Apple stilinden uzak durur. Ama GoGear HDD6330 Jukebox, iPod’a alternatif olabilir. İPod’un aksine siyah gövdeli olan aletin 30GB müzik ve fotoğraf belleği var. Bu veri birikiminde SuperScroll tekerciğiyle geziniliyor. Diğer özellikleri UKW radyo, 2 inç ekran, 65k renk.

Bilgi için: www.mobilewhak.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!