Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2005 01:23

Işıklı oyun klavyesi

Raptor Gaming ve Cherry, özel olarak geliştirilmiş bir USB klavyeyle oyun hayranlarına sürpriz yaptılar. ‘Raptor-Gaming K1’ olarak adlandırılan klavye, değiştirilebilir ışıklı tuşlar, tuş kilidi, dahili USB-1.1 vb özelliklere sahip. Yeni oyun klavyesi bu ay için Avrupa’da satışa sunulacak. Fiyatı:139,90 Avro.

Bilgi için: www.cherry.de ve www.raptor-gaming.com

Hidrojenli motosiklet ‘ENV’

Yakıt hücresinde büyük bir atılım yaptığını öne süren Intelligent Enerj firmasının ENV (Emmisions Neutral Vehicle) motosikleti yakıt hücresiyle 4 saat kadar neredeyse hiç gürültü yapmadan çalışıyor. Yani bu sessiz motosikletle saatte 85km’lik bir hızla, yaklaşık olarak 170 km yapılabiliyor. Gelişmenin ilginç tarafı yakıt hücrenin sökülüp tıpkı bavul gibi taşınabiliyor olması.

Bilgi için: www.treehugger.com

Sahibine mi köpeğe mi?

İki ucu kemik şeklinde biçimlendirilmiş bumerang daha doğrusu ‘Wooferang’ elbette ki köpekler için. Ama bize öyle geliyor ki köpek sahipleri bu aletle daha çok eğlenecekler. İvan Duval ve Jean Sebastian tarafından tasarlanan aletin fiyatı: 19 Avro.

Bilgi için: www.atypyk-e-shop.com

Robosapiens’e robopet

Robosapiens firmasının kardeş kuruluşu olan Robopet, bir süre önce satışa sunulan Robosapiens robotuna uygun bir Robopet (robot hayvan) geliştirdi. Eylül ayında satışa sunulacak robot köpek, yürüyor, koşuyor, zıplıyor, oturuyor, yatıyor vs. Robot köpeğin diğer marifetlerini merak edenler www.gearlive.com adresini ziyaret edebilirler. Robopet’in fiyatı: yaklaşık olarak 100 dolar.

Köpeğiniz susuz kalmasın

LED’li su kabı kedinizin veya köpeğinizin susuz kalmasını önlüyor. Su kabının sadece dörtte birinde su kaldığında, kabın kenarındaki LED’ler yeşil ışıkla uyarıyor. Fiyatı: 19.90 dolar.

Bilgi için: http://shopping.discovery.com.

Her zevke uygun televizyon

Tayvan’daki Hannspree firması birbirinden ilginç televizyon modelleri sundu. Futbol hayranı mısınız, o halde futbol topu şeklinde televizyon size uygun olabilir. Yoksa içinizdeki çocuğu mu memnun etmek istiyorsunuz? Ayıcık veya inek modellerine ne dersiniz? Firmanın son derece zengin bir seçeneği var. Hatta televizyonunu saç modeline uygun isteyenler için bile.

Bilgi için: www.hannspree.com

Trafiğe kuşbakışı takip

Nissan, sürücüye hem kendi otomobilinin hem de çevresindeki otomobillerin yerini kuşbakışı gösteren bir kamera geliştirdi. Sistemin amacı kalkış ve park kazalarını önlemek. Sürücü kendi aracını yaklaşık olarak 15m yükseklikten görebiliyor. Bu görüntü aracın önündeki ve arkasındaki kameralar tarafından elde ediliyor. Bilgisayar bu görüntüyü kuşbakışına çeviriyor.

İçme suyunuz her zaman soğuk olsun

Sıcak yaz günlerinde genelde küçük bir pet şişe su taşırız yanımızda. Fakat pet şişedeki su çok çabuk ısındığı için susuzluğumuzu doğru dürüst gideremeyiz. Aquacool şişe soğutucu bu soruna bir çözüm getiriyor. Üstelik kemere takılabilen tasarımıyla da çok kullanışlı. Fiyatı: 29.90 İsviçre Frangı.

Bilgi için: www.futuretrends.ch

Giysilerinizi kendi zevkinize göre süsleyin

Baskılı tişört sevenlerden misiniz? O halde FastINK Textile ink firmasının kumaş yazıcısı tam size göre. T-Jet yazıcı tahmin edeceğiniz gibi fırfırı, biyesi, pilisi vb detayları olmayan sade giysiler için uygun. Eğer isterseniz örneğin havlu veya yastık kılıfı gibi ev eşyalarınızı da renklendirebilirsiniz. Fiyatı: 10.995 dolar.

Bilgi için: www.americanscreensupply.com

Kol saatiyle uzaktan kumanda

‘Midas Remote Control Wrist Watch’ sayesinde artık televizyonu kol saatiyle uzaktan kumanda etmek mümkün. Yeni kol saatiyle, ses, açma/kapama, kanal değişimi vb işlemler yapılabiliyor. Ayrıca Universal Electronics teknolojisi uzaktan kumandanın programlanmasına da izin veriyor. Firmanın açıklamasına göre uzaktan kumandalı kol saati neredeyse dünyadaki tüm TV modelleriyle uyumlu ve menzili yaklaşık olarak 5m. Amerika’daki fiyatı: 29.90 dolar.

Bilgi için: www.thinkgeek.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!