Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2005 22:49

Aynadan fazlası

Suck UK firmasının LED ekranlı aynası, uzaktan kumanda veya PC üzerinden saat, takvim veya özel notlar gibi bilgileri yansıtıyor. Fiyatı: 300 İngiliz Sterlini.

Bilgi için: www.suck.uk.com

Duşta yağmur keyfi

Dornbracht firmasının, RainSky E, RainSky M, BigRain ve JustRain duş başlıklarından biriyle dilediğiniz yağmur keyfini duşunuza taşıyabilirsiniz. Duştaki yağmurun şiddeti "Balance Modules" yağmur ayarıyla ayarlanmakta. Firma ayrıca her yağmur türüne uygun paneller de sunuyor. Fiyatı 9200 dolar.

Bilgi için: www.baulinks.de

Bisiklet severlere özel yemek çantası

İtalyan Notcom firması tarafından tasarlanan bu yemek çantası, bisikletle yolculuk etmeyi sevenler için düşünülmüş. Bisiklete kolayca iliştirilebilen yemek çantası, termos özelliği sayesinde yiyeceklerinizi sıcak tutuyor.

Bilgi için: http://popgadget.com

Akvaryumla lavabo

Akvaryumlu lavabo balıklar hariç tüm aksesuvarlarıyla birlikte satılmakta. Akvaryumu temizlemek ve balıklara yem vermek için kullanılan pencerelere diğer zamanlarda sabunluklar yerleştiriliyor. Lavabonun suyu özel tasarımlı çelik musluktan akıyor. Fiyatı: 5000 dolar.

Bilgi için: www.homeclick.com

Masa başında dik oturuş için

Kama biçimindeki özel minder, kişiyi öne doğru oturmaya zorlayarak sırtı doğru pozisyona getiriyor. Özellikle gün boyu masa başında çalışmak zorunda olanlar için düşünülmüş. 40x40x6.1cm boyutlarındaki minder %75 polyamid ve %25 pamuklu kumaştan üretilmiş. Fiyatı.: 179 İsviçre Frangı.

Bilgi için: www.futuretrends.ch

Beli sıkan pantolonu genişletiyor

Islak pantolonun beline yerleştirilen "waistband stretcher" aleti, pantolon kuruduktan sonra çıkarıldığında, pantolon beli yaklaşık olarak 5cm genişlemiş oluyor. Sağlam plastikten üretilen aletin fiyatı: 30 dolar.

Bilgi için: www.ideafinder.com

Kedilere üç aşamada klozet alışkanlığı

Sydney’deki Paddington Kedi Hastanesi’nden Dr.Randolph Baral ve Dr.Melissa Catt, evde yetiştirilen kedilerin ne şekilde klozete alıştırılabileceği üzerinde kafa yorarak bu çözümü bulmuşlar. Klozet oturağı şeklindeki kedi tuvaletini ilk önce klozetin yanına yere yerleştiriyorsunuz. Kediniz bu şekilde klozet oturağını kullanmaya öğrenirken, insanların tuvalet ihtiyaçlarını ne şekilde giderdiklerini de izleyerek öğreniyormuş. İkinci aşamada oturağı klozetin üzerine yerleştiriyorsunuz ve bir müddet sonra kedi tuvalet ihtiyacını insan gibi gidermeyi öğreniyor ve doğrudan doğruya klozetin normal oturağında oturarak tuvalet ihtiyacını gideriyormuş. Ve kedi sahipleri de böylece kedi kumu temizlemekten kurtuluyor.

Bilgi için: www.scienceinpublic.com/

freshinnovations/2005

Cepte ışıltılı tasarım

Samsung E800 özel serisiyle sürgülü telefonların büyük ilgi görmesinden yararlanarak kadınlar için etrafı ışıltılı taşlarla süslü pembe bir cep telefonu sundu.

Bilgi için: www.splashphone.com

iPod’unuz artık ıslanabilir

H2O Audio firması, iPod mini için su geçirmez bir kılıf ve kulaklık sundu. SV i-Mini, su geçirmez özelliğini 3m derinliğe kadar koruyor. Kulaklıklar su altında kayıp düşmeyecek şekilde tasarlanmış. Mayıs ayının sonunda "büyük" iPodlar için SV iPod 4G modeli sunulacak. SV-iMini’nin fiyatı: 170 Avro.

Bilgi için: www.h2oaudio.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!