Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2005 22:03

Mac ve PC ayrımı yapmayan yazılım

Acoustik Research Digital MediaBridge, kablosuz olarak ses, resim ve HD video verilerini bilgisayardan televizyon cihazına gönderebiliyor. Bu yazılımın en önemli özelliği bu işlemi Mac veya PC farkı gözetmeden yapması. 802.11b/g. Fiyatı 300 dolar.

Bilgi için: www.acustic-research.com

Programlanabilir Sim kartları

Wherify G550 GPS cep telefonlarının içine veri-yüklenebilir GSM sim kartı takıp, 5 önemli telefon numarası için programlarsanız çocuğunuz bu 5 telefonun dışında kimseyi arayamayacağı için çıldıracaktır. Ayrıca çocuğunuz aradığınız zaman yanıt vermez ise telefonun içindeki GPS yardımıyla internet üzerinden yerini tespit edebilirsiniz. Fiyatı 120 dolar.

Bilgi için: www.wherify.com

Arazi için bebek arabası

Bob Gear’ın ürettiği bu bebek arabası, süspansiyon ve hareketi kolaylaştıran ön tekerleğe sahip ilk puset. Düz arazide dolaşırken ön tekerleği kilitleyip bebeğinizi dolaştırabiliyorsunuz. Kent içinde dolaştırırken, ön tekerleğin kilidini açınca kaldırımlara çıkarken arabanın ön kısmını kaldırmanıza gerek kalmıyor. Fiyatı 350 dolar.

Bilgi için: www.bobgear.com

Doğal renkli yazıcı

Kodak EasyShare Printer Dock Series 3, yalnızca Kodak kamerası ile çektiğiniz fotoğrafları değil, Konica, Minolta, Nikon, Olympus, Pentax, Ricoh veya Sanyo dijital kameraların çektiklerini de basıyor. Bu 7 marka kamera, yazıcının ImageLink girişine uyum sağlıyor. Termal yazıcının baskı boyutları 10 x 15 cm. Fiyatı 150 dolar.

Bilgi için: www.kodak.com

Yolculuklar için soğutucu/dondurucu

Rubbermaid Termoelektrik Soğutucusu, enerjisini aracın çakmak girişinden sağlıyor. Geniş alüminyum soğutucu levhası ve yalıtılmış duvarları sayesinde bu 12 volt’luk soğutucu, alt bölümünü dondurucu haline getirebiliyor. Fiyatı 60 dolar.

Bilgi için: www.vectormfg.com

Yolculuklar için cep şarjörü

Charge 2 go, yolculuk sırasında cep telefonlarını şarj etmeye yarıyor. İçindeki güç-kontrol çipi yardımı ile normal AA pilinin voltajını telefonunuzun özelliklerine uyum sağlayacak şekilde yükseltiyor. Alkalin pilleri 2 saatte, lityum iyonları üç saatte dolduruyor. Fiyatı 20 dolar.

Bilgi için: www.charge2go.com

Tehlikeli maceraları kaydeden kamera

Samsung SC-X105L X-Cam’in çıkartılabilir mercekleri, elleri kullanmadan çekim yapabiliyor. Sözgelimi motosiklet ile giderken kaskınıza bağladığınız mercekler ile yaşadığınız tüm heyecanlı anları görüntüleyebiliyorsunuz. Bu arada kamera gövdesi lastik bir kılıf ile destekli olduğu için darbelere dayanıklı. Ayrıca flash video kayıt özelliği sayesinde (512 meg iç Memory Stick) sarsıntılardan etkilenmiyor. Fiyatı 650 dolar.

Bilgi için: www.samsung.com

Arayanın kimliğini gösteren kulaklık

Jabra BT800, arayanın kimliğini üzerindeki LCD ekranında gösteren ilk Bluetooth’lu kulaklık. Kulaklığı titreşim veya çalma moduna ayarlayabiliyorsunuz. Doldurulabilir pilleri 6 saatlik konuşma ve 125 bekleme süresine olanak tanıyor. Ağırlığı 25 gram. Fiyatı 120 dolar.

Bilgi için: www.jabra.com

Ölü bölgeyi küçülten raket

Prince 03 Arch tenis raketlerinin en önemli özelliği, çerçevesindeki geniş delikler. Bu delikler, küçük deliklere göre kenarlara yakın bölgedeki tellerin tepkisini daha dinamik bir hale getiriyor. Dolayısıyla bu alandaki ölü bölgeyi yüzde 54 oranında daraltıyor. Fiyatı 250-300 dolar.

Bilgi için: www.princetennis.com

Vestel’den ilk dijital medya playerli TV

Vestel, Türkiye’nin ilk ‘Digital Media Player- DMP’ özelliğine sahip TV’lerini üretti. Vestel City’de geliştirilen Vestel Zeta 87 DMO 100 Hz PIP televizyon farklı hafıza kart standartlarını destekleyen dünyanın ilk DMP’li TV’si. Dijital hafıza kartına kaydedilmiş resim, video ve ses dosyalarını izlettirip, çalabilen DMP’li Vestel Zeta 87 TV aynı zamanda farklı hafıza kart standartlarını destekleyen dünyadaki ilk TV modeli. Dijital video kameralarda, dijital fotoğraf makinelerinde, ses kayıt cihazlarında ve bilgisayarlarda kullanılan dijital hafıza kartları; ses, video ve resimleri dijital ortamda saklamak için kullanılıyor. Dijital hafıza kartı, içerdiği görüntü veya ses dosyalarını Vestel televizyonlardan izlemek ve dinlemek mümkün, hem de kablosuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!