Yeni konut projeleri geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Yeni konut projeleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 16:23

Konut sektöründe sezon açılıyor. Eylül ayında yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Yaz aylarının sona ermesiyle konut sektöründe hareketlilik başladı. İnşaat şirketleri, yeni konut projeleri için başlattıkları lansman hazırlıklarında sona geldiler, artık 2017 emlak projelerini duyurma zamanı! Eylül ayında lansmanı yapılacak 10 yeni konut projesini açıklıyoruz!

Meydan Ardıçlı projesi

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı, İstanbul yeni konut projelerine bir yenisini daha ekliyor. Esenyurt ve Bahçeşehir bölgelerinin kesişim noktasında inşa edilecek olan Meydan Ardıçlı projesi 15 Eylül Cuma günü basına tanıtılacak. Meydan Ardıçlı, 67 bin metrekare alana inşa edilecek olan bir konut projesi. 1.681 konuttan oluşan Meydan Ardıçlı teslim tarihi ise Mayıs 2020. 7 katlı 27 bloktan oluşan projede 1+0'dan 4,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Meydan Ardıçlı detayları için tıklayın

Teknik Yapı - Halk GYO

Emlak Konut GYO'nun İzmir'de hayata geçecek yeni projesi için Teknik Yapı ve Halk GYO ortak bir basın toplantısı düzenliyor. 18 Eylül Pazartesi günü lansmanı yapılacak proje için "Teknik Yapı - Halk GYO Adi Ortaklığı" şirketi kuruldu. Bu proje de İzmir yeni konut projeleri arasındaki yerini alacak.

Vadi Koru projesi

İnvest İnşaat tarafından Sarıyer Ayazağa'da inşa edilecek olan Vadi Koru projesi 19 Eylül Salı günü basına tanıtılacak. Vadi Koru projesi 246 konut, 92 ofis ve 40 ticari üniteden oluşuyor. 16 bin 49 metrekarelik arsa üzerine 6 blok halinde inşa edilecek projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunacak.

Vadi Koru detayları için tıklayın

DKY Ada

DKY İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği DKY Ada projesi 20 Eylül Çarşamba günü basına tanıtılacak. 740 konuttan oluşan projede 2+1, 2+1,5, 3+1,5 ve 4+1,5 daire tipleri yer alıyor. Kartal yeni konut projeleri arasında yer alan projenin kurulduğu alanın büyüklüğü 19 bin metrekareyi buluyor.

DKY Ada detayları için tıklayın

MESA yeni projesi

MESA yeni projesini 19 Eylül Salı günü basına tanıtacak. MESA 2017 yılı süresince Ankara, İstanbul ve Bodrum'da hayata geçireceği yeni emlak projeleri hakkında açıklama yapacak.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi

Ağaoğlu konut projeleri arasına katılacak olan ve merakla beklenen yeni proje Çekmeköy'de yükselecek. 21 Eylül Perşembe günü düzenlenecek lansmanda projenin detayları anlatılacak.

Haberin Devamı

Büyükyalı İstanbul

Emlak Konut GYO'nun Kazlıçeşme'deki arsasında yükselecek olan Büyükyalı İstanbul projesinin lansmanı 21 Eylül Perşembe günü düzenlenecek. Lansmanda projeye dair detaylı bilgiler paylaşılacak. Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla inşa edilecek olan proje sahil yolundaki 111 dönüm alana kurulacak.

Büyükyalı İstanbul detayları için tıklayın

Bulvar Atakent

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı ile hayat bulacak olan Bulvar Atakent projesi 22 Eylül Cuma günü düzenlenecek lansman ile basına tanıtılacak. 5 blokta 391 daireden oluşan projede 26 ticari ünite de yer alacak. Halkalı Atakent konut projeleri arasında yer alacak olan projenin inşa edileceği alanın büyüklüğü 22 bin 274 metrekare.

Haberin Devamı

Bulvar Atakent detayları için tıklayın

Self İstanbul

Karden İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilecek olan Self İstanbul projesi 26 Eylül Salı günü düzenlenecek lansman ile basına tanıtılacak. 609 konut ve 60 iş yerinden oluşan proje 132 bin metrekarelik alana kurulacak. 2019 yılının Eylül ayında teslimların yapılacağı proje metrobüs, TEM Otoyolu ve Atatürk Havaalanı'na yakın bir noktada bulunuyor.

Self İstanbul detayları için tıklayın

Zer Kartal projesi

Ceylan ve Artuklu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje 27 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek lansmanda basına tanıtılacak. Kartal'da yükselen projenin detayları lansmanda paylaşılacak.

Emlak projeleri için tıklayın

BAKMADAN GEÇME!