Yarıştığı gün oğlu doğacak

Güncelleme Tarihi:

Yarıştığı gün oğlu doğacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 12:33

3. İslami Dayanışma Oyunları için Endonezya'da bulunan milli diskçi Olgundeniz, yarışma günü çifte heyecan yaşayacak.

Haberin Devamı

Güney Sumatra adasının başkenti Palembang'da devam eden oyunlarda yarın sahaya çıkacak Ercüment Olgundeniz, Akdeniz Oyunları'nda gümüş madalya kazandığını ancak sakatlığı nedeniyle sezonun istediği gibi geçmediğini söyledi. Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan sonra sezonu kapatmadığını, antrenmanlarına devam ettiğini ifade eden İzmirli sporcu, yarın çıkacağı yarışmanın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu anlattı.

Yarıştığı saatlerde oğlunun dünyaya geleceğini belirten Olgundeniz, bu özel günde eşinin yanında olmayı çok istediğini ancak oyunlarda Türkiye'yi temsil etmenin de ayrı bir gurur olduğunu söyledi. Milli diskçi, "Yarın bebiş geliyor, Efe Olgundeniz geliyor. Çocuğumun haberini bekleyeceğim. Allah nasip ederse sağlıklı sıhhatli doğsun. Eşimin gözlerinden öpüyorum, hediyesi için teşekkür ederim" dedi.

Olgundeniz, "Ben çok eziyetini çektim bu sporun. Ona kıyamam herhalde" diye konuştu

Palembang'ın sıcak ve nemli havasına hala alışamadığını söyleyen Olgundeniz, "Burası cehennem gibi. Çok nemli, sıcak, her tarafımız ter içerisinde kalıyor. Buraya gelirken yaklaşık 22 saatlik bir yolculuk çektik. O yorgunluğun üzerine havanın sıcak ve bunaltıcı olması da hepimizi kötü etkiliyor. Ancak bizim işimiz bu, her koşulda elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı. İslami Dayanışma Oyunları'nda İranlı rakiplerinin kendisini zorlayabileceğini ifade eden milli diskçi, sözlerini "Mısır da rakip olabilir, ancak en sert rakip benim" şeklinde tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!