Yarım pozisyon 2 gol

Güncelleme Tarihi:

Yarım pozisyon 2 gol
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2003 02:15

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, ‘‘Galatasaray 2 yarım pozisyondan gol buldu. Öne geçtikten hemen sonra rakibe misafir takım olarak hediye sunduk. İlk 20 dakika hariç mükemmel oynadık’ dedi.

Kaybedebilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, G.Saray karşısında elde edilen beraberliği yorumlarak, ‘‘İlk 20 dakikadan sonra mükemmel bir oyun sergiledik. Bir puanı fazlasıyla hakettik. 3 puan da alabilirdik, son dakikada elle kesilen pozisyonda maçı da kaybedebilirdik’’ dedi.

Takımım oturuyor

G.Saray'ın yarım pozisyondan 2 gol bulduğuna dikkat çeken Alman çalıştırıcı, ‘‘Daha önce rüzgardan şikayet eden G.Saray bu maçta rüzgarı da bir oyuncu olarak kullandı’’ diye konuştu. Tribünlerin güzel bir maç izlediğini dile getiren Daum, ‘‘Takımım oturuyor’’ mesajını verdi.

Gol olur muydu?

Ümit Özat'ın orta alandaki futboluyla farklı bir bölgede de iyi bir alternatif olduğunu kanıtladığına değinen Daum sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Sevineyim mi, üzüleyim mi bilemiyorum. Fabiano'nun elle kestiği ve bizim verilmeyen penaltımız verilse, acaba gol olurmuydu. Bilemiyorum.

Ders çıkarmalıyız

Öne geçtikten hemen sonra rakibe misafir takım olarak hediye sunduk. Devre arasında konuştuklarımızı sahaya iyi yansıttık. Buna rağmen hatalarımız oldu. İyi bir takım olmak istiyorsak, bu hataları en aza indirmeliyiz. Hatalardan iyi bir ders çıkarmamız gerekiyor.’’

TARTIŞMALI POZİSYONLAR

POZİSYON 1: Bülent, ceza alanında Hooijdonk'u düşürdü.

TOROĞLU: İki futbolcu da topa bakıyor. İkisinin de topla oynama niyetleri var. Penaltı değil.

POZİSYON 2: Bülent, Fatih'i ceza sahası içinde yere indirdi.

TOROĞLU: Bülent, ayağını kaldırıp Fatih'in gole gitmesini engelledi. Hem penaltı, hem kırmızı kart.

POZİSYON 3: G.Saray kornerinde Luciano topu eliyle kesti.

TOROĞLU: Çok net ve kesinlikle penaltı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!