Yanlış anlaşıldım

Güncelleme Tarihi:

Yanlış anlaşıldım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray maçından sonra, ‘‘Şampiyon oluruz’’ ifadesini kullanan F.Bahçe Teknik Direktörü Zeman, ‘‘Ben, ‘Biz böyle oynarsak G.Saray'da düşüş başlayacak' demiştim. Ama yanlış yorumlanıp alaya alındım’’ dedi.

Günah çıkardı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zdenek Zeman tatile çıkmadan önce günah çıkardı. Dokuz maçta üç galibiyet, iki yenilgi ve dört beraberlik elde ederek sarı lacivertli takımda başarısız bir grafik çizen İtalyan çalıştırıcı G.Saray maçından sonraki sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

hergün daha iyiye

Zeman takımının derbide iyi futbol sergilediğini vurgulayarak şöyle konuştu: ‘‘Biz böyle oynarsak Galatasaray'da da düşüş başlayacak, o zaman şampiyon oluruz demiştim. Bu sözlerimi beni alaya alarak değerlendirdiler. Takımımın her geçen gün daha iyiye gittiğine inanıyorum. Daha önümüzde 20 maç var.’’

Federasyona tepki

Hakemler ve federasyona tepki gösteren Zeman sahada rakiplerle eşit şartlarda oynamadıklarını ifade ederek sözlerini şöyle noktadı: ‘‘Türkiye'de futbolun takvimi yok. Hangi maçı ne zaman oynayacağımızı bilmiyoruz. Bu nedenle düzenli program yapamadm. Dileğim ikinci yarıda düzenli bir ligin oynanması.’

Rüştü'nün

durumu iyi

F.BAHÇE'nin önceki akşam oynadığı ve Erzurumspor'u 2-0 yendiği maçta ilk yarıda bir gol pozisyonunda topu çıkarırken direğe çarpan ve eski sakatlığı tekrarlayan Rüştü'nün durumununun iyi olduğu öğrenildi. Milli maçtan kalan sakatlığının yeniden kendisini rahatsız ettiğini dile getiren tecrübeli futbolcu, ‘‘Risk almak istemedim ve hocamla konuşup oyundan çıktım. Yapılan kortrollerde dinlenerek iyileşeceğim ortaya çıktı. Ligin ikinci yarısına sağlıklı gireceğim’’ dedi.

Alpay: İlk yarıda başım döndü

F.BAHÇE'nin savunmadaki dinamosu Alpay Özalan ligin ilk yarısını değerlendirirken, savunmada her maçta farklı bir oyuncuyla yan yana oynadığını belirterek, ‘‘Değişikliklerden başım döndü. Sakatlıklar ve cezalılar yüzünden bir türlü ideal kadromuzla sahaya çıkmadık. Ama ikinci yarıda bu sıkıntılarımız bitecek’’ dedi. Alpay, F.Bahçe'de şanssız bir dönemin yaşandığını da sözlerine eklerken, ilk yarıda başarısız olduklarını itiraf etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!