Ya Terim, Ya ölüm

Güncelleme Tarihi:

Ya Terim, Ya ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalya'da Fatih Terim'e destan yazılıyor. Taraftar O'na marşlar besteliyor.

İtalyan gazeteler Fatih Terim'e övgüler yağdırmaya devam ediyor. La Gazzetta Della Sport gazetesi tribünlerde ‘‘Ya Terim ya ölüm’’ şeklinde Türkçe tezahürat yapılmasına dikkat çekti. Haberde ‘‘Floransa, artık kendini biraz daha fazla Türk hissetmeye başladı. Taraftarlar, Türkçe sözcük ezberleyip, az İtalyanca bilen Terim'e sahada destek oluyurlar’’ denildi.

DÜŞE GİRDİLER

La Gazzetta Della Sport, ‘‘Rui Costa ve Chiesa, Türk teknik direktörü göklere çıkartıyor’’ ifadesini kullandı. Gazetede, Fiorentina'nın artık Devler Ligi düşüne girdiği belirtirken, teknik direktör Terim, ‘‘Bu grupla bir geleceğimizin olduğunu gösterdim. Daha fazlasını kazanacağız’’ dedi. Bu arada taraftarlar ilk kez Gori aleyhine tezahürat yapmadı.

HEDEF JUVENTUS

Corriere Dello Sport ise ‘‘Avrupa'yı bilen bir bayram’’ başlığı altında verdiği bir haberde, ‘‘Rui Costa'nın büyüleri, Chiesa'nın golleri ve dikkatli bir savunma. Verona, onların önünde eğilerek, selam veriyor’’ denildi. Haberde, Fiorentina'nın Şampiyonlar Ligi bölgesinden 1 puan eksiği bulunduğu, Terim'in Juventus maçında da galibiyet istediği belirtildi.

FİORENTİNA UÇUYOR

Tuttosport gazetesi 'Terim'in Fiorentina'sı uçuyor' başlığı ile Floransa takımının arka arkaya aldığı galibiyetlerle zirveye tırmandığını, Türk hocanın büyük işler becerdiğini yazdı. Libero gazetesi, 'Terim'in Fİorentina'sı liste başı oluyor benzetmesi ile mor menekşilelerin her geçen hafta sıralamada üstlere tırmandığını ve güzel futbol oynadığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!