Webcup'ın şampiyonu Satranç Federasyonu

Güncelleme Tarihi:

Webcupın şampiyonu Satranç Federasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 12:27

GSGM tarafından ilk kez düzenlenen GSGM Spor Federasyonları Webcup Yarışması’nda, Türkiye Satranç Federasyonu web sitesi birinci oldu.

Haberin Devamı

Spor federasyonlarının yerel ve küresel alanda internet ortamındaki gelişimlerine katkıda bulunmak ve teşvik etmek amacıyla yapılan yarışmaya 55 spor federasyonu katıldı. Web siteleri, “Yaratıcılık ve Strateji” ana başlıkları altında, hedef, yenilik, kaynaklar, görsel tasarım, güncellik, işlevsel olmak, içerik ve etkileşim gibi toplam 11 ayrı bölümde oylandı.

Ön elemede Golf Federasyonu, Satranç Federasyonu, Basketbol Federasyonu, Otomobil Sporları Federasyonu, Kayak Federasyonu, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, Bisiklet Federasyonu Tenis Federasyonu, Yelken Federasyonu ve Voleybol Federasyonu finale adını yazdırdı.

Başkanlığını Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer’in yaptığı, bilişim ve internet yayıncılığı sektörlerinin önemli isimlerinden oluşan jürinin gerçekleştirdiği oylama sonucunda Türkiye Satranç Federasyonu 1239 puanla birinci, Golf Federasyonu 1039 puanla ikinci ve Tenis Federasyonu 947 puanla üçüncü oldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!