Vurgun bekliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Vurgun bekliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dünya Kupası finallerinde forma giyecek olan Nijeryalı Amokachi ve Okocha ile Güney Afrikalı Moshoeu, Fransa'da yıldızlarının parlayacağını düşünerek kendi kulüpleri ile şimdiden transfer pazarlığına girmiyor...

Kader oyunu Amokachi, Okocha ve Moshoeu... İkisi Nijeryalı, biri Güney Afrikalı. Üçü de Türkiye'de olmaktan ve oynamaktan mutluluk duyduklarını söylüyorlar. Ama yine de gözleri Avrupa'da. Ve her biri Fransa 98'i dört gözle bekliyor. Amakochi ve Okocha Nijerya Milli Takımı ile, Moshoeu de Güney Afrika forması ile mücadele edecek. Bir bakıma Dünya Kupası'nda gösterecekleri performans onların mesleklerindeki gelecek yılları belirleyecek.

Sıcak bakmıyor

Beşiktaş'ın Nijeryalısı Amokachi, her fırsatta Avrupa'da top koşturmak istediğini tekrarlarken, özellikle bazı İngiliz kulüplerinden cazip teklifler aldığını söylüyor. Ama Amokachi'nin gözü yine de Fransa-98'de. Ve bu arada Beşiktaş'ın sezon sonunu beklemeden sözleşmesini yenileme taleplerine Amokachi şimdilik sıcak bakmıyor.

Rüyaların takımı

F.Bahçe'nin Kocaelispor'dan transferi Güney Afrikalı Moshoeu da, ‘‘F.Bahçe rüyalarımın takımıydı. Biraz geçikmeli de olsa bu kulübe geldiğim için mutluyum’’ derken, yine de F.Bahçe'nin 2.5 yıllık sözleşme önerisine askıya alıyor. Sarı lacivertli kulüble şimdilik sezon sonuna dek 6 aylık sözleşme yapmayı planlayan Moshoeu'nin aklı da Fransa-98'de...

Ya dökülürlerse

F.Bahçe'nin bir diğer Afrikalı futbolcusu Okocha da, şimdilik sözleşme yenilemeye yanaşmıyor ve Dünya Kupası sonrasını bekliyor. Her şey güzel de insanın aklına şöyle bir soru geliyor:‘‘Ya, Fransa 98'de beklediklerini bulamazlarsa. Yani, her biri beklenen performansı gösteremeyip, dökülürlerse?’’ Hani, ‘‘Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak’’ gibi bir şey.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!