Tarihi gün... Vodafone Arena coÅŸkusu

Güncelleme Tarihi:

Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 19:28

Beşiktaş'ın yeni mabedi Vodafone Arena, beklendiği üzere Bursaspor maçında tamamen doldu. 41 bin 903 seyirci kapasiteli statta bir tek boş koltuk bile kalmazken, stadın ihtişamı yediden yetmişe herkesi büyüledi. İşte gün boyu Beşiktaş'ta yaşananlar...

Haberin Devamı

SAAT 15.00'TE ÇARŞI BAYRAM YERİNE DÖNDÜ
Türkiye'nin ve Avrupa'nın dört bir yanından gelen Beşiktaş taraftarları Beşiktaş Köyiçi'nde ve Kazan'da toplanmaya başladı. Hemen hepsi siyah beyaz forma giyen taraftarlar saatlerce şampiyonluk marşları söyleyip, tam bir şölen havası yaşattı.

Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
41 BÄ°N 903 BAYRAK DAÄžITILDI
Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun Kartal Yuvaları'ndan sorumlu ismi Emre Kocadağ ve koordinatör Hüseyin Mican'ın ekibi maç öncesi Vodafone Arena'da, seyirci sayısı kadar (41 bin 903) bayrak dağıttı.

STADIN Ä°HTÄ°ÅžAMI TARAFTARI COÅžTURDU
Vodafone Arena'nın görkemi Beşiktaş taraftarlarının coşkusunu bir kat daha artırdı. Siyah beyazlı takım ısınma antrenmanı için sahaya çıktığında gök görültüsünden farksız bir ses yankılandı. Aynı şekilde karşılaşmanın başlama düdüğünde de kulakları sağır edecek kadar yüksek bir ses çıktı.

Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
75 DERNEĞİN TEMSİLCİLERİ MAÇA GELDİ
Beşiktaş'ın yurt içi ve yurt dışındaki toplam 75 taraftar derneğinin başkanları ve bazı üyeleri de Bursaspor maçı için İstanbul'a geldi. Kartal Bakışı Platformu'nun bir restoranda düzenlediği yemekte bir araya gelen dernek temsilcileri son derece coşku doluydu. Kartal Bakışı Platformu Başkanı Levent Erdoğan'ın öncülük yaptığı yemeğe katılan isimler arasında eski bakanlardan Sadettin Tantan da vardı. 

Haberin Devamı

Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
GÖRÜŞ AÇISI MÜKEMMEL
Vodafone Arena'da tribünlerin görüş açısının kusursuz olması dikkat çekti.Tamamı kapalı ve iki katlı tribünlerden oluÅŸan statta maçı izleyen herhangi bir futbolsever, görüş açısı kapanmadan sahanın tümüne hakim olabiliyor. Açılır kapanır koltukların bulunduÄŸu tribünlerde birinci katın eÄŸiminin yüzde 26, ikinci katın ise yüzde 38 olduÄŸu kaydedildi.Â
Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
SAHAYA İLK ÇIKAN FUTBOLCU CENK TOSUN
Maç öncesi Beşiktaş Futbol Takımı'nda sahaya çıkan ilk oyuncu Cenk Tosun oldu. Cenk'in ardından Necip, Olcay, Tosic ve antrenör Tamer Tuna sahaya çıktı. Beşiktaş'ın ünlü amigosu Alen, taraftarların isteği üzerine sahaya inip tezahürat yaptırdı.

Haberin Devamı

ESKİ TEKNİK DİREKTÖR VE OYUNCULARA PLAKET
Beşiktaş'ta geçmiş yıllarda futbolcu ve teknik adam olarak görev yapan isimler de Vodafone Arena'daki ilk maçı izledi. Siyah-beyazlı ekibe üst üste şampiyonluklar yaşatan İngiliz Gordon Milne ve o dönemin oyuncularından Ali Gültiken'in yanı sıra takımın 15 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Dorde Milic, eski futbolcular Daniel Amokachi, Roberto Hilbert, teknik direktörler Bernd Schuster, Jean Tigana ve Ertuğrul Sağlam da maçı tribünden takip etti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, maç öncesi Dorde Milic, Gordon Milne, Bernd Schuster, Jean Tigana, Ertuğrul Sağlam ve Daniel Amokachi'ye plaket verdi.

Tarihi gün... Vodafone Arena coşkusu
BAŞKANIN KARDEŞİNDEN ÖZEL POZ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın kız kardeşi Ümit Orman maç öncesi tribünlerde kartal pozu verdi. 

Haberin Devamı

QUARESMA KLASİĞİ!
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, büyük bir ustalıkla yaptığı Trivela ve Rabona vuruşlarını Bursaspor maçında da yaptı. Quaresma'nın bu hareketleri siyah beyazlı taraftarları coşturdu.

BURSASPORLULAR DA BÃœYÃœLENDÄ°
Vodafone Arena'nın görkemi Bursasporlu futbolcuları da büyüledi. Yeşil beyazlıların Belçikalı oyuncusu De Sutter, "Sahaya çıkınca çılgınca bir stadyum buldum" dedi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, "Muhteşem bir stat olmuş. Stadın içini şimdi şiddetle değil güzel şeylerle, centilmenlik, sevgi, barış, dostluk ile doldurmak lazım" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!