Villarreal 1-2 Osmanlıspor / MAÇIN ÖZETİ

Güncelleme Tarihi:

Villarreal 1-2 Osmanlıspor / MAÇIN ÖZETİ
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 15:17

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor, deplasmanda İspanya'nın Villarreal takımını 2-1 mağlup etti. Gruptaki diğer maçta Zürih ile Steaua Bükreş 0-0 berabere kaldı. Osmanlıspor bu galibiyetle puanını 7'ye çıkardı ve grupta liderlik koltuğunda oturdu. Villarreal 5 puanla ikinci, Zürih 5 puanla üçüncü, Steaua Bükreş de 3 puanla son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Stat: El Madrigal 
Hakemler: Harald Lechner, Andreas Heidenreich, Maximillian Kolbitsch (Avusturya) 
Villarreal: Fernandez, Rukavina, Alvaro, Ruiz, Angel, Dos Santos (Dk. 80 Sansone), Hernandez, Bruno Soriano, Cheryshev (Dk. 69 Castillejo), Bakambu, Borre (Dk. 63 Pato) 
Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Musa Çağıran (Dk. 86 Aykut Demir), Ndiaye, Umar, Maher, Delarge (Dk. 67 Regattin), Webo (Dk. 73 Rusescu) 
Goller: Dk. 8 Webo, Dk. 75 Rusescu (Osmanlıspor), Dk. 48 Hernandez (Villarreal) 
Sarı kartlar: Dk. 39 Muhammed Bayır, Dk. 70 Musa Çağıran (Osmanlıspor), Dk. 56 Victor Ruiz (Villarreal) 

Villarreal 1-2 Osmanlıspor / MAÇIN ÖZETİ
MAÇIN GOL POZİSYONLARI: 

Haberin Devamı

8. dakikada Osmanlıspor Webo'nun attığı golle öne geçti. Villarreal ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Musa Çağıran'ın ortasında arka direkte topa göğsüyle dokunan Webo, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1 
48. dakikada
Rodrigo Hernandez'in golüyle Villarreal beraberliği yakaladı. Sağ kanattan ceza sahası içine kadar giren Rodrigo'nun sert vuruşunda defansta Pinto'ya çarpan top, kaleci Hakan Arıkan'ı şaşırtarak ağlara gitti: 1-1. 
75. dakikada Rusescu oyuna girdikten sadece iki dakika sonra Osmanlıspor'u bir kez daha öne geçiren golü attı. Sağ kanattan hızlı gelişen Villarreal atağında ceza sahası içine giren Prochazka'nın vuruşunda kaleci Andres'den dönen topu tamamlayan Rusescu meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2.

Villarreal 1-2 Osmanlıspor / MAÇIN ÖZETİ
AKÇAY: "BİZ HENÜZ YENİ DOĞMUŞ ÇOCUĞUZ!"
Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, maç sonrası, "İyi konsantrasyonla maçı kazandık ama yüksek bir fiziksel yorgunlukla bedelimizi ödemiş olduk." dedi. Akçay, Osmanlıspor'un gruptan çıkması için en az 1 puan daha alması gerektiğini vurgulayarak, "Gruptan çıkmayı garanti etmek için iki maçtan 3 puan çıkarmak zorundayız. Camiamız için Avrupa macerasındaki cüretkarlık henüz erken. Biz henüz yeni doğmuş bir çocuğuz. Gelişimlerimizi tamamlamadan Avrupa ile ilgili bir planlama yapılması çok mantıklı değil. Çok dikkatli olmalıyız. İlk önce halletmemiz gereken ligimiz var. Daha sonra diğerlerine bakmak lazım." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ESCRIBA: "SABIRSIZ OLMANIN CEZASINI ÇEKTİK"
Villarreal'in teknik direktörü Fran Escriba ise, "Sabırsız olmanın cezasını çektik." dedi. İlk golü yedikten sonra biraz telaşlandıklarını belirten Escriba, maç 1-1'e geldikten sonra 2-1 öne geçebileceklerini ancak bunu yapamadıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!