Villareal'e transfer olan Cedric Bakambu Bursa'ya veda etti

Güncelleme Tarihi:

Villareale transfer olan Cedric Bakambu Bursaya veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 15:13

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'un hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olan Fransız oyuncu Cedric Bakambu da yeşil beyazlı kulübe veda etti. Bakambu, İspanyol kulübü Villareal'e transfer oldu.

Haberin Devamı

Fernandao, Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı gibi isimlerden sonra Cedric Bakambu da Bursaspor'a veda etti. 7,5 milyon Euro'ya İspanyol takımı Villareal'e transfer olan Bakambu, ayrılırken yaptığı açıklamada çocukluk hayaline kavuştuğunu belirterek, "Bursa'yı da çok sevmiştim. Buruk ayrılıyorum. İspanya'da 16 numaralı formayı giyeceğim. 30 yaşından önce Türkiye'ye tekrar dönüp Bursaspor'da yeniden forma giyeceğim. Eğer parayı tercih etmiş olsaydım Bursaspor'un iyileştirme teklifini kabul ederdim. Ben kariyer için İspanya'ya gidiyorum" dedi.

Fransız oyuncu, Bursaspor'un hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Mutluyken gittiğim için üzülüyorum. Bursaspor'da çok mutluydum. Burada kendimi evimde gibi hissediyordum. Fransa'da doğdum. Hayalimde her zaman için İspanya'da oynamak vardı. Bu genç yaşımda böyle bir fırsat geldi. Düşünmem gerekiyordu. Hayalimde yatan şey buydu. Bunun için de biraz zor oldu ama mutlu olduğunuz yerden ayrılmak zor olur. Ama bir de insanın hayalleri olur. Bunun için zor kararı verdim" diye oknuştu.

Haberin Devamı

Villareale transfer olan Cedric Bakambu Bursaya veda etti
BAKAMBU SOSYAL MEDYADAN AYRILIK SİNYALİ VERDİ



"PARA DEĞİL KARİYER TRANSFERİ"
Başkan Recep Bölükbaşı'nın başta kendisini bırakmak istemediğini ve sözleşmesinde iyileştirme sözü verdiğini anlatan Bakambu, "Başkan, "beni çok sevdiklerini" söyledi. Ancak kendilerine çocukluk hayallerimin gerçekleşeceğimi ifade ettim. "Bana yardımcı olurlarsa onlara minnettar olacağımı, Bursaspor'u İspanya'da bir taraftarı olarak temsil edeceğimi" söyledim. Onlar da bana yardımcı olmaya çalıştılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Samimiyetle söylüyorum, daha çok para kazanma ihtimalini düşünmedim. Bursaspor'da çok iyi para kazanıyorum. Başkanım yeni kontrat önerdi. Eğer önceliğim para olsaydı Bursaspor'un teklifiyle oturup anlaşırdım. Para transferi değil. Sadece ve sadece kariyer transferi"

Villareale transfer olan Cedric Bakambu Bursaya veda etti
BAKAMBU İSPANYA YOLUNDA



"BURSASPOR'A YENİDEN GELECEĞİM"
"Hedefleri olan bir futbolcuyum" diyen Bakambu sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğer işimi iyi yaparsam oradaki takımımda da başarılı olacağımı düşünüyorum. Aynı şeyleri orada da yaparsam başaracağıma inanıyorum.
Orada 16 numaralı formayı giymek istiyorum. Bursaspor taraftarını çok seviyorum. Bursa'da ilk tecrübemi yaşadım. Böyle ateşli sevgi yüklü bir taraftar görmedim. Her zaman için motivasyon sağladılar. Onların benim gönlümde ayrı bir yeri var. 30 yaşından önce Türkiye'ye yine geleceğim. O geldiğim kulüp de Bursaspor olacak. Çok geç olmayacak"

BAKMADAN GEÇME!