Bir de bana sorun

Güncelleme Tarihi:

Bir de bana sorun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2002 02:07

Ortega'nın gelişiyle 2. plana düşünce, moral ve motivasyonunu yitiren F.Bahçeli futbolcu, ‘‘Sık sık eğlence yerlerine de giderim. Anlamadığım, takım kazandığında ‘Revivo eğlendi', kaybettiğinde ‘Revivo dağıttı' oluyor’’ dedi.

Formsuzluğun nedeni

Onu bilenler, onu tanıyanlar hayal kırıklığı içinde... Eski Revivo'yu mumla arıyorlar. Ama kimse Revivo'nun formsuzluğunun nedenini onun kadar iyi bilmiyor. Sezon başındaki Almanya ve Avusturya kamplarında süper form yakalayan Revivo'daki düşüşün en büyük sebebi ilgisizlik.

Motivasyonu kaybetti

Sarı lacivertli takımda üçüncü sezonunu yaşayan Revivo, Ortega'nın gelişiyle ikinci plana düşünce, moral ve motivasyonunu kaybetmiş. Yıldız futbolcu dostlarına sıkıntısını şöyle anlatıyor: ‘‘Ben sosyal yönü geniş biriyim. Profesyonel ölçülerde sık sık eğlence yerlerine de giderim.

Yanlış bakış

Anlamadığım birşey var. Takım kazandığı zaman ‘Revivo eğlendi’ yorumu yapılıyor, işler biraz kötü gittiğinde ise ‘Revivo dağıttı’ oluyor. Neden böyle davranıyorlar henüz anlamış değilim. İnsanlar kötü günlerde mutlaka bir bahane üretebiliyor. Ben kısa sürede toparlanacağım.’’

Alkışlanacağım

Gençlerbirliği maçı öncesinde İdari Koordinatör Kemal Dinçer ile konuşan Revivo, ‘‘Ortega'nın gelişiyle pozisyonum değişti. Hocam şimdi farklı alanda görev veriyor. Sakatlıktan yeni çıktım. Ben yeni yerime de kısa sürede alışıp, alkışlanacağım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!