Xavi: Galibiyeti hak etmiştik ama...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2022 09:28

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Camp Nou'da oynanan maçta Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Katalan devinde Xavi, sarı kırmızılı takımın harika bir savunma yaptığını belirtti.

Inaki Pena'nın performansını öven İspanyol teknik adam, sarı kırmızılı takımın iyi bir savunma yaptığını belirterek "İyi bir sonuç alamadık. İkinci yarıda daha iyiydik ama harika bir savunma ve muhteşem bir Inaki Pena ile karşılaştık. Galatasaray çok iyiydi." açıklamasını yaptı.

İstanbul'daki rövanş için endişeli olmadıklarını belirten Xavi, "İstanbul'daki maç için endişeli değiliz, kazanma duygumuz var. Galatasaray'dan çok iyiydik. En azından 1-0 bitebilirdi. Bu sonuç haksızlık oldu. Moral bozmaya gerek yok. Avrupa'da kazanmak daha da zor. Napoli maçı gibi oldu. Hakikatten duygular, sonuç, her şey benziyor. Çok fazla hak ettik, kazanmalıydık. Yazık oldu. Türkiye'de kazanmamız lazım." dedi.

Haberin Devamı

"PENA BİRAZ TADIMIZI KAÇIRDI"

Xavi, "Barcelona yedek kaleci arıyor, Inaki Pena olabilir mi?" sorsuna ise "Inaki Pena'yı geri gelmesi için kiraladık. Onun için mutluyum. Seviyesini gösterdi. Çok cesur bir oyuncu. Biraz tadımızı kaçırdı." yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!