Vedat Muriqi, Mallorca'ya veda ettiği paylaşımı silerken çekilen videosunu paylaştı.

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2022 12:57

Club Brugge'e transferi iptal olan Vedat Muriqi, Mallorca'ya veda ettiği paylaşımı silerken çekilen videosunu paylaştı.

Haberin Devamı

CLUB BRUGGE'E REKOR TRANSFER SON ANDA İPTAL OLDU

7 Temmuz'da Club Brugge'e imza atmak üzere İstanbul'dan Belçika'ya doğru yola çıkan Vedat Muriqi, sağlık kontrollerinin ardından şoke olmuştu.

Club Brugge, sağlık kontrollerini bahane göstererek transferden vazgeçtiğini Lazio'ya iletti.

10 milyon euro bonservis bedeli üzerinde Lazio ile anlaşan Club Brugge, son anda vazgeçmeseydi kulüp tarihinin en yüksek bonservisli transferini yapmış olacaktı.

LAZIO FIFA'YA TAŞIMA KARAR ALDI

Vedat Muriqi'in sağlık kontrollerinde sıkıntı olmadığının anlaşılması üzerine Lazio, Club Brugge'ü haksız şekilde anlaşmadan çekildiği için FIFA'ya şikayet etme kararı aldı. İtalyan basınında çıkan haberlerde Lazio'nun konuyla ilgili hukuki araştırmalar yaptığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Kosova basınından Arlind Sadiku'nun iddiasına göre ise transferin iptal olmasını nedeni tıbbi değildi, golcü futbolcu formda ve yeni sezona hazır bir durumdaydı. Ancak Brugge son dakikada fikrini değiştirdi ve masadan kalktı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU! VEDAT'TAN PAYLAŞIM...

Club Brugge'e transferi son anda iptal olan Vedat Muriqi'in yeni takımı belli oldu. Kosovalı golcü, sosyal medya hesabından geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak forma giydiği Mallorca'ya veda mesajını silerken çekilen videosunu paylaştı.

Bu hareket de Vedat Muriqi'in Mallorca'ya bonservisiyle transfer olacağı yönünde yorumlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!