VIP'te yumruk

Güncelleme Tarihi:

VIPte yumruk
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2003 01:53

Bazı G.Saraylılar'ın Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına küfür etmesiyle başlayan olaylarda gazeteci Fatih Altaylı, 8-10 kişilik bir grup tarafından tartaklandı.

Tatsız olaylar

G.Saray-F.Bahçe maçından sonra VIP tribününde tatsız olaylar yaşandı. Karşılaşma sonrasında, VIP salonunda oturan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına camekanlı bölümden küfür edilmesi, ortalığı karıştırdı. Küfürlere tepki gösteren F.Bahçe yöneticileri ve kongre üyelerinin bir bölümü pencereden atlayarak, G.Saraylılar'la kavgaya tutuştu.

Altaylı'ya saldırı

Sandalyelerin ve demir kül tablalarının havada uçuştuğu kavgayı polis güçlükle engelledi. Daha sonra G.Saray'a özel VIP salonunda gazeteci Fatih Altaylı ile bir grup F.Bahçeli arasında tartışma çıktı. Sözlü sataşmalarla başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. 8-10 kişi, Altaylı'ya tekme-tokat saldırdı. Arada ezilme tehlikesi geçiren Altaylı'nın eli yaralandı.

Eli kesildi

Güvenlik güçleri tarafından zorlukla kurtarılarak hastaneye götürülen Altaylı, ayakta tedavi edildi. Fatih Altaylı olayı şöyle anlattı: ‘‘Başkan Özhan Canaydın'ı tebrik etmek için bekliyordum. Bir anda karambol oldu, bazılarının küfür ettiğini duydum. 'Beyler küfür etmeyin' dedim. 'Sana mı soracağız?' deyip, 8-10 kişi birden üzerime saldırdılar. Tekme-tokat saldıranlardan biri, ayaklı kül tablasını kafama vurdu. O arada düşerken, cam sehpaya çarpınca, elim kesildi.’’

ORTALIK KARIŞTI

Gazeteci Fatih Altaylı, maçtan sonra bir grup F.Bahçeli tarafından tartaklandı. Sarı lacivertli kulübün ikinci başkanı Nihat Özdemir, olaylardan G.Saraylılar'ı sorumlu tutarak şöyle dedi: ‘‘Maçtan sonra bazı kendini bilmezler, oturduğumuz yere gelip, başkanımıza ve bize küfür ettiler. Hiçbir F.Bahçeli küfür etmedi. Halbuki biz ilk yarıda 6-0 kazandığımız maçta onları çok iyi ağırlamıştık. Karşılaşmadan sonra otobüslerine kadar uğurladık. Çok çirkin olaylar yaşandı.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!