Tayfun geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tayfun geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2002 01:50

Başkan Serdar Bilgili ve yöneticiler, dün Vitoria'da İspanyol kulübünün başkanı Astiranza ve Tayfun Korkut ile pazarlık yaptı. Ara transferde siyah beyazlı kulübe gelecek olan Tayfun, ‘‘3 İspanyol kulübü de istiyordu ama tercihim Beşiktaş oldu’’ dedi.

Sociedad'la anlaştılar

Beşiktaş, Ocak 2003'teki ara transferde Real Sociedad'da forma giyen eski Fenerbahçeli Tayfun Korkut'u renklerine katacak. Alaves maçı için dün İspanya'ya gelen siyah beyazlılar, Real Sociedad Başkanı Astiranza ve Tayfun ile prensipte anlaştı. Dün önce R.Sociedad'lı Nihat Beşiktaş'ın idmanına geldi.

Otele geldiler

Nihat, eski takım arkadaşlarıyla biraraya gelip hasret giderdi ve onlara bugünkü maç için başarı diledi. Daha sonra R.Sociedad Başkanı Astiranza, Tayfun ve Nihat siyah beyazlıların kamp yaptığı otele geldiler. Astiranza, Tayfun ve Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, yöneticiler Yıldırım Demirören ile Kıvanç Oktay ve Lucescu bir süre görüştü.

Lucescu istedi

Siyah beyazlılar, ‘‘Daha önce de izledim. Tayfun'u beğeniyorum. Ona takıma büyük faydası olur’’ dediği Tayfun için yaptıkları pazarlıkta prensipte anlaşma sağladılar. Tayfun, gelecek yıldan itibaren Beşiktaş forması giymeye hazır olduğunu belirterek, ‘‘Rayo Vallecano ve iki İspanyol takımı da beni istiyor. Ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!