Küfüre isyan

Güncelleme Tarihi:

Küfüre isyan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2003 02:05

Teknik direktör Fatih Terim, Diyarbakır maçında 1.5 saat boyunca kötü tezahüratla karşı karşıya kaldıklarını belirtirken, ‘‘Bu kadar küfürü Şükrü Saraçoğlu'nda bile yemedik. Ne polis, ne de 4. hakem buna müdahele etti’’ dedi.

Kimle ilgileneceğim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diyarbakırspor maçında yedek kulübesine yönelik yapılan saldırılar sonrasında isyan etti. Sarı kırmızılı takımın tecrübeli teknik adamı, ‘‘Bizi kim koruyacak? Takımla mı ilgileneceğim, yoksa arkamda küfür edenlerle mi? Ben de şaşırdım. Şükrü Saraçoğlu'nda bile bu kadar çok küfür yemedik’’ diye konuştu.

Anons yapılmadı

Maç içinde yedek kulübesinin arkasında oturan bir grubun sürekli kendilerine ve ailelerine küfür ettiğini belirten Terim isyanını şu şekilde dile getirdi: ‘‘Polise bu grubu ısrarla gösterip müdahale etmelerini istedik. Yerlerinden bile kıpırdamadılar. Dördüncü hakeme anons yaptırmasını söyledik. Az kişi olduğunu belirterek anonsu yaptırmadı.

Çözüm bulalım

Ailemizden hiçbir bayan kalmadı. Artık bıçak kemiğe dayandı. Bizim de bir tahammül noktamız var. Şu ana kadar hep sabrettik. Nereye kadar daha sabredeceğiz? Kafamızı yedek kulübesinden dışarı çıkartamıyoruz. Nasıl sağlıklı bir ortamda çalışırız? Bunun önüne birileri geçsin, çözümü bizim bulmamızı mı bekliyorlar.’’

Sahip çıkmıyorlar

Fatih Terim'in kulübeye yağan yabancı maddelere rağmen kendini tehlikeye atarak kulübeden dışarı çıktığını söyleyen teknik kadro, Terim’in bu hareketlerinin de kahramanlık boyutunda olduğunu belirtiyorlar. Teknik kadro, ‘‘Biz Ali Sami Yen Stadı’nda böyle taşkınlık olunca müdahale ediyoruz ama deplasmanlarda kimse bize sahip çıkmıyor’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!