Uçaktan döndü

Güncelleme Tarihi:

Uçaktan döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2003 01:53

F.Bahçe Futbol Şube Sorumlusu Sadettin Saran, dün Rebrov ve eşini İstanbul'a getirmek için havalimanına götürdü. Ancak Tottenham'ın fiyat artırması sonrası transferi askıya aldı...

Eşini ikna etti

F.Bahçe'nin transfer etmek istediği Tottenham'ın Ukraynalı golcüsü Rebrov'un işi tıkandı. Önceki gün İngiltere'ye giden futbol şube sorumlusu Sadettin Saran, İngiliz kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı halde Rebrov'un transeferi banka teminatına takıldı. Rebrov'u ve eşini hava limanına getiren Saran'ın bu girişimi bir telefon ile durdu.

Çok sinirlendi

Tottenham Kulübü, F.Bahçe'nin kesin olarak anlaşmaya vardığı Rebrov'a İtalyan Perugia Kulübü'nden gelen teklif üzerine hem fiyat artırdı, hem de banka teminatını aynı gün istedi. Saran bu durum karşısında Tottenham yetkililerinin fikir değişmesine sinirlendi ve telefon görüşmesi uzun sürünce havaalanından Londra'daki oteline yerleşti.

Alternatif Finidi

Gece geç saatlere kadar Tottenham ile pazarlıklarını sürdüren Saran, bugün İstanbul'a dönecek. Rebrov'un transferi İngiliz kulübü fiyat indirimi yapması halinde gerçekleşecek. Bu arada Rebrov'un tercihini F.Bahçe'den yana kullandığı öğrenildi. Öte yandan Sadettin Saran, daha önce ismi gündeme gelen Nijeryalı George Finidi için de girişimlerde bulundu.

FİNİDİ KİM

Adı Soyadı: George Finidi

D.Yeri: Port Hartcourt

D.Tarihi: 15.04.1971

Ülkesi: Nijerya

Boy: 1.87 cm

Kilo: 80 kg

Mevkii: Forvet

Oynadığı Takımlar: Ajax, R.Betis, R.Mallorca, Ipswich Town
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!