Mostafa Mohamed, Galatasaray kampından ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 16:25

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes’a kiralanan Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın Avusturya kampından ayrıldı. Mısırlı golcü, ayrılırken duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin ardından Mostafa Mohamed ile de yollar ayrıldı. Mısırlı yıldız, satın alma opsiyonuyla birlikte Fransa Ligue 1 ekibi Nantes'a kiralık olarak transfer oldu.

Galatasaray'ın 8-10 milyon euro bonservis geliri beklediği Mohamed için Nantes 250 bin euro kiralama ücreti ödeyecek. Zorunlu olmayan satın alma opsiyonu ise 5 milyon 750 bin euro.

KAMPTAN GÖZYAŞLARIYLA AYRILDI

Galatasaray'ın Avusturya'daki kampından ayrılan Mostyafa Mohamed'i teknik direktör Okan Buruk, Sportif AŞ başkan vekili Erden Timur ve yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu uğurladı.

Yeni takımına katılmak için Galatasaray kampından ayrılan Mohamed'in gözyaşlarını tutamadığı da kameralara yansıdı. Kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Mohamed; "Galatasaray'ı taraftarı, takımı çok özleyeceğim. Tabii ki ağlıyorum. Nantes'a satın alma opsiyonuyla kiralık gidiyorum. Galatasaray ve taraftarlar için en iyisini diliyorum. İnşallah şampiyon oluruzç" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!