Fener'de öfke

Güncelleme Tarihi:

Fenerde öfke
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2003 01:53

Başkan Aziz Yıldırım, maçtan sonra VIP'te karşılaştığı G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a, ‘‘Dört yıldır burada bana koro halinde küfür ediliyor. Artık buna bir dur demek gerekir’’ diye sitemde bulundu.

Tedbire rağmen

Derbiden önce, ‘‘Eğer, şahsıma ve F.Bahçe'ye küfür edilirse gereğini yaparım’’ diyen Aziz Yıldırım, Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferi görünce büyük tepki gösterdi. Protokol girişinde taraftarların tepkisiyle karşılaşan F.Bahçe Başkanı, ‘‘Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışmayan bir gün yaşıyoruz. Bu kadar tedbire rağmen küfür ediliyor’’ dedi.

Olmaz böyle şey

Maçtan sonra soyunma odasına inip, oyuncularını teselli eden Yıldırım, daha sonra yeniden VIP'e çıktı. Burada karşılaştığı G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'a, ‘‘Olmaz böyle şey. Dört yıldır burada bana koro halinde küfür ediliyor. Artık buna bir 'dur' demek gerekiyor. Maçı kaybediyoruz. Yine küfür yiyiyoruz’’ diye şikayet etti.

İnşallah son olur

Canaydın ise, ‘‘İnşallah bu son olur. Birkaç kişinin yaptığını camialara mal etmek doğru değil’’ dedi. Yıldırım, daha sonra yönetici Nihat Özdemir'i göstererek ‘‘Sabahın köründe Nihat Bey'e saldırmışlar’’ diye tekrar Canaydın'a sitemde bulundu. Özdemir de ‘‘Ankara'dan yola çıktığımızda bir grup G.Saraylı taraftarlar ana avrat küfür etti’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!