Kartal Kayra Yılmaz, Beşiktaş için hazır! Kerem Atakan Kesgin'in Avrupa hedefi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 12:21

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, 2023 U21 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde yarın Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Kazakistan’ı konuk edecek. Hazırlıklarına Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde devam eden Ay-yıldızlılarda, geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla takımının şampiyonluğunda önemli rol oynayan Kartal Kayra Yılmaz ile Demir Grup Sivasspor forması giyen Kerem Atakan Kesgin, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çalışmaların iyi gittiğini ifade eden Kartal Kayra Yılmaz, "Geçtiğimiz pazartesi günü toplandık, antrenmanlara başladık. Çok iyi, sıkı çalışıyoruz burada. Önümüzde iki tane maçımız kaldı. Kazanıp, en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"LİGİN SONUNDA ŞAMPİYON OLACAĞIMIZI BİLİYORDUK"

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor ile Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Kartal Kayra, "Öncelikle Ümraniyespor’da yaşadığımız şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Orada güzel bir aile olduk. Hocalarımız, teknik ekip, yönetim futbolcular, iyi kenetlenmiştik. Ligin sonunda şampiyon olacağımızı biliyorduk. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorduk, maçlarda da bunu sonucunu aldık. İnşallah daha iyi yerlere geliriz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ’TA OYNAMAYA HAZIRIM"

Ümraniyespor’da kendini geliştirdiğini, Beşiktaş’a oynama hazır olduğunu dile getiren 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Ümraniyespor dönemi benim için çok değerli, önemli, verimli geçti. Sezon başında da Beşiktaş’a döneceğim. Bunun için Ümraniyespor’da kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Beşiktaş’ta da sezon başı kampıyla çok iyi bir süreç geçirmeyi hedefliyorum. Beşiktaş’ta oynamaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Milli takıma seçildiği için mutlu olduğunu belirten Kerem Atakan Kesgin ise, "Bu bayrağın değerinin bilincindeyiz. Tatilmiş ya da başka bir şey aklımızda yok. 10 haziranda Kazakistan ve 14 haziranda Danimarka ile karşılaşacağız. İki maçı da kazanarak iyi bir son yapmak istiyoruz. 2000 doğumlular olarak son kez Ümit Milli Takım ile birlikteyiz. Gruptan çıkmaz şansımız az gözükse de elimizden geleni yapıp diğer sonuçlara bakacağız. Herkes çok iyi çalışıyor. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor" şeklinde konuştu. 

"A MİLLİ TAKIMDA OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUM"

21 yaşındaki futbolcu, hedefinin A Milli Takım olduğuna vurgu yaparken, "A Milli Takım’da oynamayı çok istiyorum. Önümüzde uzun yıllar var. Çok iyi çalışarak, sezon içinde de iyi bir performans göstererek A Milli Takım’a gitmeyi istiyorum" diye konuştu. 

"TÜRKİYE KUPASINI HAK ETTİK"

Sezon içinde Sivasspor ile çok iyi maçlar oynadıklarını belirten orta saha oyuncusu, "İyi de bir Ziraat Türkiye Kupası serüveni yaşadık. Finalde de iyi oynadık ve hak ettik, kupayı kazandık. Sivasspor adına tarihe geçtik" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"KRİTİK MAÇLARDA KATKIM OLDUĞU İÇİN MUTLUYUM"

Kritik maçlarda skora katkı yaptığını dile getiren Kesgin, "Göztepe’de bir şanssızlık yaşadık ve toparlamam zor oldu. Sivasspor’da süre almaya başladım ve şansımı iyi kullandım. Ligin ikinci yarısı benim adıma çok iyi geçti. Kritik maçlarda ön plana çıkıp hem ligde, hem de kupada katkım olduğu için çok mutluyum. Gelecek sezon daha çok dakika alarak daha çok gol ve asist katkısı yapmak istiyorum" şeklinde konuştu. 

"AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Transferi şu an düşünmediğini ve milli takıma odaklandığını belirten Kesgin, "Kampta olduğum için transferlerle ilgilenmiyorum ama olursa da hem kulübüm, hem de kendi adıma en iyisi istiyorum. Avrupa’da oynamak istiyorum. Hayırlı olsun" dedi.

BAKMADAN GEÇME!