Futbol ana

Güncelleme Tarihi:

Futbol ana
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2003 02:47

1'i kız 8 çocuğu var. 7 oğlunun 5'i futbolcu oldu. İsviçre'nin Basel takımı kamp için Antalya'yı tercih edince, anne Emine hanım da oğulları Murat ve Hakan'ı yalnız bırakmamak için onlarla birlikte geldi.

Hep yanlarında

İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Hakan ve Murat Yakın kardeşleri anneleri Emine hanım bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kamp için Antalya'ya gelen Basel takımında Yakın kardeşlerin yanında anneleri Emine hanım da var. Oğullarıyla birlikte idmanı izlemeye giden Emine hanım, hep çocuklarının yanında yer alıp onlara destek veriyor.

Futbolcu kardeşler

70 yaşındaki Emine hanım futbol ana gibi. 1'i kız 8 çocuk annesi Emine hanımın 7 oğlundan 5'i futbolcu. Bugün aktif futbol yaşamlarını noktalayan Ertan Basel ve St Gallen, Bülent Karagümrük ve F.Bahçe, Nuri ise amatör İsviçre takımın forma giymişlerdi. Emine hanım, ‘‘Hakan ve Murat'a hep yardımcı olmak istiyorum. Futbolu çok seviyorum’’ dedi.

Onun payı büyük

Bir süre F.Bahçe'de forma giyen Murat'ın kardeşi Hakan da annelerinin en büyük destekçileri olduğunu belirterek, ‘‘O bizi hiç yalnız bırakmaz. Maçlarımızı kaçırmaz. Bizim bugün bulunduğumuz yere gelmemizde annemizin payı büyük’’ diye konuştu. Hakan, Liverpool'dan teklif aldığını ancak karar vermek için sezon sonunu bekleyeceğini de belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!