Eğitime ‘Kırtasiye’ desteği

Güncelleme Tarihi:

Eğitime ‘Kırtasiye’ desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2002 01:55

Tüm Kırtasiye İthalatçıları ve İmalatçıları Toptancıları Derneği (TÜKİD), bu yıl sekizincisi düzenlenen Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Ürünleri 2002 Fuarı'nda ‘‘Eğitime Destek’’ kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde TÜKİD, Türkiye Eğitim ve Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağlı eğitim birimlerinin bir yıllık kırtasiye ihtiyacını karşılayacak.

Fuarda ilk adımı atılan ve ülke genelinde yaygınlaştırılacak projenin ithalatçı ve üreticilerden sonra toptancı ve perakendecilere kadar yayılması planlanıyor. Sektörde hizmet veren tüm kuruluşları eğitime destek projesinde bir araya getirmeyi amaçlayan TÜKİD, projenin süreklilik kazanarak geleneksel hale getirilmesine çalışıyor. İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen Uluslararası Kırtasiye ve Ofis Ürünleri Fuarı'nın açılış töreninde geçen yıl tüm jübile gelirini TEGV'e bağışlayarak eğitime büyük destek veren milli futbolcu Şifo Mehmet de katıldı.

Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren 200'ü aşkın üretici ve ithalatçı firmanın katıldığı fuarda, okul öncesi kırtasiye, okul gereçleri, ofis kırtasiyesi ve gereçleri, bilgisayar donanım, aksesuar ve malzemeleri ile çeşitli telekomünikasyon ürünleri sergileniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!