Adalet istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Adalet istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2002 01:48

F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, ‘‘Başka statlarda başkanlara küfür ediliyor, bizim sahamızda bir çekirdek torbasına anons yapılıyor’’ dedi.

Ağır konuştu

Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, sarı lacivertli kulübe verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezası için ağır konuştu. Özaydınlı, ‘‘Altay maçında Aziz Yıldırım'a 90 dakika küfür ediliyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Ama Kadıköy'deki çekirdek torbasına ceza veriliyor’’ dedi.

Tek anons yok

Keşke her statta aynı kararlar uygulanabilse. O zaman bu ceza için ‘‘Boynumuz kıldan ince’’ derdik. Ama Göztepe- Beşiktaş maçında İsmet Arzuman, Serdar Bilgili'ye 90 dakika küfür edilmesine rağmen tek anons dahi yaptırmadı. Ama aynı hakem Kadıköy'de 10 dakikada 3 anons birden yaptırdı.

En büyük ceza

Şimdi Sayın Bülent Yavuz'un ne yapacağını merak ediyorum. Bu cezaya rağmen bizim küfürle mücadelemiz aynen devam edecek. Ama bu uygulamadan tek yanan biz olursak, Türk sporu büyük yara alır. Küfüre karşı en büyük tepkiyi gösteren Fenerbahçe. Ama büyük cezayı alan da Fenerbahçe.

MAHMUT USLU

Tahkim’den döner


Ben bu kararın Tahkim’ den döneceğine inanıyorum. Bizim tüm beklentimiz, bu tür cezaların her kulüp için eşit olarak uygulanması. Bu konuda herkesi adalete davet ediyoruz. Çifte standarda son verilmesini bekliyoruz. Biz Fenerbahçe olarak küfürle mücadelemizi sürdüreceğiz.

NİHAT ÖZBAĞI

Seyirciye ceza


Çifte standardı protesto ediyoruz. Türkiye'de çifte standardı kaldırmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Sahaya atılan bir paket için 50 bin kişiyi mahkum edemezler. Bir çok maç boyunca yapılan küfürler dikkate alınmazken, asılsız bahanelerle anons yaptırılarak saha kapatılması çok üzücü.

İLHAN EKŞİOĞLU

Çifte standart


Tam bir rezalet. Tutarsızlık var. Yapılan işlerde, verilen kararlarda büyük bir çifte standart uygulanıyor. Elazığspor maçından sonra ceza henüz açıklanmadan yapılan küfürler ve yapılmayan anonslar kafaları karıştırıyor. Tam bir çifte standart izliyoruz. Federasyon bu kararla kendini uçurumdan aşağı attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!