Dimitris Itoudis imza töreninde açıkladı! Jan Vesely, Nando De Colo, Scotie Wilbekin...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 14:21

Fenerbahçe Beko'da Aleksandar Djordjevic sonrası yeni koç olarak göreve gelen Dimitris Itoudis, resmî imza töreninde açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

İtoudis anlaşmayla ilgili, "Onur duyuyorum. Çok şanslıyım ama görevimin sorumluluğunun da farkındayım. Fenerbahçe ailesine geldiğim için çok mutluyum. Sizlerin katılımı da inanılmaz beni mutlu etti. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum ama bunu yaşamak çok özel. Elimizden geleni yapacağız. Neleri inşa etmek istediğimizi biliyorum. Aile olarak hep birlikte bunu yapacağız. Başkanımızın beklentilerini, fedakarlıklarını da biliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız. Bu salonda geçmişte çok duygular yaşandı. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

JAN VESELY VE DE COLO İÇİN AYRILIK SİNYALİ

Yunan hoca, basın mensuplarının Jan Vesely ve De Colo ile ilgili sorularına," Jan ile konuşma fırsatım oldu. Fenerbahçe için nasıl bir anlam taşıdığını biliyoruz ama Jan için bu bir aile kararıydı. Nando ile de aynı şekilde konuştuk. Jan Vesely gibi o da ortam değişikliği istedi. Beraber ne yapabiliriz diye konuşuyoruz. Scotie Wilbekin ile de görüşmelerimiz sürüyor." cevabını verdi.

BAKMADAN GEÇME!